Seka Aleksić se oglasila povodom drame Tanje Savić: Ovo je sramno!

Seka je svakoj koleginici koja je imala problem sa starateljstvom pružila podršku

  • 17
Tanja Savić, Seka Aleksić

Tanja Savić i Seka Aleksić, Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Pevačica Seka Alekić se oglasila i pružila javnu podršku svojoj kolegenici Tanji Savić, koja trenutno prolazi kroz težak životni period, jer je njen muž Dušan Jovančević odveo njene sinove za Australiju, bez njenog znanja.

Naime, Tanja se juče oglasila objavivši sliku sa svojim sinovima uz koju je napisala da njen suprug uporno pokušava da prekine svaki kontakt između dece i majke, jer joj se ne javlja više ni na pozive.

Na ove informacije nije ostala imuna Seka, koja se odmah oglasila i navela da potez koji je učinio Tanjin muž, smatra sramnim, ali i pohvalila svoju koleginicu.

- Gospodi pomiluj! Šta drugo da kažem... Draga Tanja, ne odustaj! Kakav je to roditelj koji odvede decu od majke. Ti si sjajna majka, dobar čovek i uzor dobrote. Sramno je ono što si doživela - poručila je Seka Aleksić.

Podsetimo, suprug Tanje Savić u aprilu ove godine odveo je naslednike Maksima i Đorđa u Australiju, a do pre nekoliko dana pevačica je sa njima komunicirala putem video poziva, a sada joj je i to onemogućeno.

Pevačica je u nedavnom intervjuu i sama istakla da je Dušan sinove odve bez njenog znanja, te da ona čak dva dana nije ni znala gde se oni nalaze, pa je ceo slučaj bila prinuđena da prijavi policiji.

Seka je neko ko je već poznat kao pevačica sa stavom, makar kada su majke u pitanju, pa je tako podržavala i Severinu i još neke svoje koleginice koje su imala problema oko starateljstva.

Tanja Savić deca, Seka Aleksić

Objava Seke Aleksić, Printskrin: Instagram/seka_aleksic

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    10. avgust 2020 | 14:56

    Znala si za kog se udajes i decu mu radjas.Oduvek je bio los prema tebi.Narkoman i nasilnik.Sad kuku lele.Kasno.Deca australiski drzavljani sa ocem u svojoj drzavi.Ciao. . .

  • Realnost

    10. avgust 2020 | 14:10

    Nije važno dati nekome podršku a ne znati da su deca Australijski državljani i da čovek nije odveo decu od majke nego ih odveo svojoj kući. Kad se udavala ona je morala znati da ga ne može prisiliti da živi u Beogradu ako je čoveku tamo i posao i kuća. DŽabe podrška i sažaljenje kad je to sada realnost. Nema sile da sada Australija isporuči decu.

  • Dusanka

    10. avgust 2020 | 15:08

    Sramota,onaj ko nije majka ne zna taj osecaj ,nemam reci nema sam a 21 vek .Sve mi je jasno tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA