Nikolina Pišek nakon drame u Hrvatskoj: Nije prvi put da me vređaju jer sam udata za Srbina

Voditeljka je na svoj račun od vlasnika vile dobila "more" šovinističkih uvreda, a njen suprug Vidoje je čak i fizički napadnut

  • 27
Nikolina Pišek i Vidoje Ristović Nikolina Pišek i njen suprug Vidoje, Foto: Instagram/vidojeristovic

Voditeljka Nikolina i njen suprug Vidoje Ristović doživeli su pravu dramu na svom letnjem odmoru, nakon što su navodno opljačkani i izbačeni iz vile u Kaštelima, koju su rentirali i uredno platili.

Bračni par Ristović je rentirao vilu na 14 dana i za nju su platili  20.000 evra.

Nikolina je ispričala kako su ona, njen suprug i troje maloletne dece nasilno izbačeni iz vile, pa čak i pokradeni u vrednosti između 275 i 300 hiljada eura, a šta im je tačno pokradeno pogledajte ovde.

Naš portal je kontaktirao voditeljku, koja nam je nakon užasa koji je doživela objasila šta i kako se tačno dogodilo, ali i kako napreduje istraga, kao i da li im su im vraćene ukradene stvari.

- Ja i moja porodica smo dobro. Ja se nadam da je istraga u toku, no to trenutno ne znam kako napreduje, a sve ću saznati u sredu kada odem u Split - rekla je Nikollina za TelegrafJETSET.

Kako nam je otkrila, ona više nema komunikaciju sa agencijom, koja nije ispunila svoje obaveze prema njoj i njenom suprugu, a ceo slučaj preuzeo je njihov advokat koji će dalje komunicirati sa nadređenima.

- U noći kada nam se sve dogodilo, niko nam se nije javljao iz agencije, a ni dan posle. Nakon toga komunikaciju sa njima je preuzela advokatska kancelarija, koji potražuje povratak svih sredstava. Samo jedini komentar koji sam čula od agenta je da je izjavio da mu je sve ovo užasno smešno. Ja tačno ne znam koji je deo njemu smešan, da li to što su deca plakala od straha da li će biti ubijena ili mu je smešno što smo pokradeni, baš ne znam koji mu je deo tačno smešan - rekla nam je Nikolina.

U noći kada su izbačeni, voditeljka i Vidoje su, tvrdi ona, i napadnuti. Nikolini su, kako kaže, upućene jezive pretnje i najstrašnije šovinističke uvrede jer je udata za Srbina.

- Da se događaju šovinistički ispadi tog tipa, događaju se, nije prvi put. No, prvi put je da sam se susrela sa tim u takvoj nasilničkoj meri i to od čoveka kome smo platili za određenu uslugu. Iskreno, ja od vlasnika vile koji je nametljivo komunicarao sa nama nisam očekivala baš ništa, očekivala sam da ga ne upoznam i ne vidim, zato što je to jedino objektivno i ispravno. Trebalo je da komuniciram samo sa agencijom kojoj smo platili uslugu, a oni nama za to garantovali i privatnost i ispunjavanje ugovora, koji su oni prekršili - kaže nam ona.

Sličan nemili događaj kao i Nikolininoj porodici, pre nešto više od mesec dana dogodio se i hrvatskom producentu Romanu Majetiću, koji je takođe opljačkan, napadnut i prisilno izbačen iz vile koju je rentirao na Hvaru.

- Da čitala sam šta se dogodilo, ja stvarno ne mogu ništa da tvrdim, ali ono što znam jeste da je reč o istoj agenciji, preko koje smo i mi rentirali vilu. Iskreno mislim da je reč o nekom organizovanom kriminalu i da to rade već uigrani ljudi, ništa još uvek ne tvrdim, ali po svemu sudeći to je tako. Nažalost, Romanu nisu vraćene ukradene stvari, ali se ja nadam da će iste biti vraćene i njemu i nama - kaže nam Nikolina.

Lepa voditeljka nam je na kraju ispričala i da je njen suprug Vidoje i fizički napadnut i da su njegove povrede vidljive, kao i da je sve to zabeležno u policijskom zapisniku.

Podsetimo, Nikolina i Vidoje sa decom i prijateljicom zakupili su za 20.000 evra vilu u Kaštelima, na 14 dana. Predzadnje večeri pred vilom su ih navodno dočekali ljudi iz obezbeđenja i zabranili im ulazak. Naknadno su dozvolili Nikolininoj prijateljici i ćerki da uđu u vilu i pokupe stvari, ali novac i dragocenosti, skupe satove i nakit, navodno nisu pronašli.

Video: Snimak iz luksuzne vile u noći kada su Nikolina i njen suprug Vidoje opljačkani i izbačeni

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tito

    10. avgust 2020 | 17:01

    Džaba...oni imaju strašne komplekse, nikad se u Srbiji neće dogoditi da je šikaniraju zato što je hrvatica...ili njenog muža da prozivaju jer je oženio hrvaticu. Ali, to su oni, a mi smo MI. Četvrt' veka od ratnih dešavanja, a oni su i dalje u problemu...mislim da se i za još 25 godina neće smiriti, to im je u dnk, da mrze sve što je srpsko, a tako mrze i sebe same 😉

  • M.M.

    10. avgust 2020 | 19:14

    E hrvati daleko ste vi od civilizcije!Između vas i albanaca je mala razlika il skoro nikakva! Ponos je biti Srbin!!!

  • 😂

    10. avgust 2020 | 18:33

    E sad mi nista nije jasno ! Ovi u Hrvatsku ; neki u Sloveniju , a Cecina kci u Crnu Goru ???? Ko je ovde lud a ko pametan ???? Sta je Ovo ! Obican narod nemoze nigde ! A Ovi mogu ????? Sta smo mi a sta su ovi ???????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA