Nakon sukoba sa Jelenom Golubović voditeljka "Parova" dala otkaz: Shvatite da sam se slomila!

Sukob u kom je pomenuta i njena porodica, odnosno ćerka, kap je koja je prelila čašu

  • 8
Jelena Maćić i Jelena Golubović

Printskrin: Youtube/ Parovi TV HAPPY

Jelena Maćić se oglasila nakon što je zbog incidenta sa Jelenom Golubović dala otkaz, te više nije voditeljka rijaliti programa "Parovi".

Naime, svađa između voditeljke i takmičarke je nastala kada je Jelena rekla da nikako ne podržava kada se muškarac koji je u vezi dopisuje sa drugim devojkama.

Na to je skočila Golubovićeva i odbrusila svojoj imenjakinji "da zbog takvog stava i nema dečka". Maćićeva je pokušavala da ostane staložena i mirno odgovorila rediteljki: "Ja sam u vezi godinama, za razliku od tebe. Tišina!".

No, to nije smirili Golubovićevu koja je nastavlja da provocira voditeljku, pa je u jednom trenutku pomenula i njenu ćerku, a zatim je polila vodom.

Nakon ovog skandala, Maćićeva je donela odluku da posao voditeljke ostavi iza sebe i da otkaz čelnicima produkcije, a zbog svog ponašanja uputila je izvinjenje gledaocima ovog rijaliti formata.

- Dala sam otkaz. Vreme je za nešto drugačije u mom životu. Izvinjavam se svim gledaocima što sam u programu pokazala srednji prst - napisala je ona i dodala:

- Čitavih 11 meseci sam iz sve snage nosila na leđima "Parove" i to pet noći nedeljno. Shvatite da sam se slomila. Užasno je teško biti kritičan i hladan, a sa druge strane imati svoje favorite među takmičarima. Oni su divni ljudi, ali neću dozvoliti da neko od njih vređa moje dete.

Video: Prva decenija rijalitija u Srbiji je prošla, ušli smo u drugu: Evo ko su najpopularniji pobednici

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Janko

    10. avgust 2020 | 22:38

    Ja bi sve vas poslao u ludaru

  • Aquatic

    10. avgust 2020 | 22:47

    Šta će ona u rijalitiju? Ona je na Tviteru redovno pljuvala ovakve emisije. Izgleda da malo nekima treba za situ da se prodaju!

  • majalena

    10. avgust 2020 | 22:43

    Ko god ima zeludac da svari bilo kakvu vezu sa “Parovima”, po mom misljenju je budala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA