≫ 

Stanija nakon priče da je bila trudna s Kristijanom: Kralj lovačkih priča da dokaže to na sudu!

Sve je počelo Kristijanovim pitanjem upućenim Staniji, u emisiji "Amnezija": "Samo ću te pitati, da li si bila trudna na Farmi 6?"

  • 5
Kristijan Golubović, Stanija Stanija tvrdi da je priča lažna, Printskrin: TV Pink

Stanija Dobrojević oglasila se nakon priče da je bila trudna sa Kristijanom Golubovićem, te da je dete abortirala nakon učešća Farmi 6.

Da napravi sebi reklamu i potvrdi titulu kralja lovačkih priča, Kristijan Golubović je plasirao najgnusniju laž o meni da sam bila trudna sa njim i abortirala na "Farmi 6" - počela je besna Stanija.

- On će svoje laži morati da dokaže na sudu, a produkcija TV Pink u svakom trenutku može da pruži sve potrebne dokaze da li sam i zbog čega izlazila sa imanja u Lisoviću. Hvala - napisala je Stanija na Instgaram storiju.

Priča o navodnoj trudnoći potekla je od prepucavanja koje su Stanija i on imali u emisiji "Amnezija".

- Ja jesam preterao u Farmi 6 i ne stidim se, ali se kajem, jer sam povredio svoju suprugu. Jednu čestitu ženu sam doveo u situaciju da plače, da se stidi zbog mene i javno joj se izvinjavam, iako sam joj se hiljadu puta izvinio lično. To je bio šoubiznis, ja sam vozio 5 devojaka koje su se zaljubile u mene, iako je izgledalo kao cici-mici - rekao je Kristijan.

- Gde si Kiki, banditu stari? - rekla mu je Stanija kad se uključila u emisiju, pa ga je pitala da li je zbog nje promenio broj telefona.

- Koji broj telefona? Ja imam jedan broj telefona, od kad sam izašao iz zatvora, imam novi broj - odgovorio je Kristijan.

Okej, drugo pitanje, zašto si obrisao sve poruke koje si mi pisao? - nastavila je da ga ispituje Stanija.

- Nikada u životu nisam slao, ja nikada nisam ni obrisao poruke, ne znam odakle ti to - ostao je Golubović pri svojim tvrdnjama.

Okej, imam snimljene poruke pre nego što su obrisane. Zna Kristijan kad je to bilo, to je bilo posle Farme 6, a ovo je bilo znaš već kad - ubacila se Stanija.

- Ma, ona je isekla ono što joj treba, Ivana je sedela pored mene, mi smo pričali, ja sam došao iz Kraljeva za Beograd, direktno da se nađemo. Dodaćemo samo ko je u koga bio zaljubljen u Farmi - odbrusio je Golubović.

Nisam bila zaljubljena! Ako uđem, neće biti dobro, nećeš manipulisati. Slušam šta pričaš i stvarno ne verujem! Ispada da su sve bile u tebe zaljbuljene! Dobro, Kristijane! Ideš onda na poligraf zbog poruka i ovoga, a posle se promenio i broj - uzvratila je Stanija.

Stanija, istripovala si da si najlepša žena ovog sveta! Ja nisam imao emociju prema tebi! Tebi je posao da lupetaš, ali ću te vratiti na mesto kad se opet budemo videli - nastavio je Golubović.

- Seo si mi na grbaču od kad si izašao iz zatvora, ima Zadruge, trajaće mesecima, pa ćemo tamo - dodala je Dobrojevićeva.

Samo ću te pitati, da li si bila trudna na Farmi 6? - provocirao je Kristijan sa osmehom, na šta je Stanija ostala nema.

Evo i Stanijine objave:

Stanija trudnoća Printskrin: Instagram/stanijadobrojevic

Video: Od budale do maloletničke trudnoće: Ako vas je Zadruga zgrozila, onda ste na ove bisere rijalitija zaboravili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jana

    11. avgust 2020 | 10:38

    Stanija previse smara,dosadna je sa sudovima i njenim pricama u realityu! Postavio ti je pitanje,nije rekao da si trudna!

  • NN

    11. avgust 2020 | 12:02

    Eto ženu rastužio što je bio kao u nekoj vezi sa Stanijom,a nije se rastužila što je robijao zbog dilanja.Bednik jedan,to pravi kriminalci i šmekeri ne rade,pravi sebi medijski prostor preko Stanije kojoj je uzeo polovinu novca od pobede u Farmi 6.Toliko o kriminalcu i žestokom momku na baterije. Dno dna,lepa naša Srbijo sta si doživela da dangube,kriminalci i ostala bagra budu u centru medijskih dešavanja,katastrofa!

  • Ja

    11. avgust 2020 | 10:19

    Jaooo evo ovih fejk osoba, sa fejk pričama i fejk svadjama. Spremni za Z4. Fuj fuj fuj!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA