≫ 

Aličić se posle korone oporavlja na zlatnim jastucima: Zavirite u Ljubinu neverovatnu kuću u Šapcu!

- Ima mnogo vrednosti u nameštaju - priznala je Ljubina supruga Željana

  • 26
Ljuba Aličić Ljuba Aličić, Foto: ATA images

Ljuba Aličić (64) oporavio se od korona virusa zbog kog je, kako smo ranije pisali, dve nedelje proveo u bolnici u Šapcu.

Kako je priznao, mislio je da je to "grip kao i svaki drugi", ali se razuverio kada je počeo da pada u nesvest i gubi pamćenje.

No, pevač je bitku dobio, pa sada uživa i oporavlja se u svom luksuznom domu koji je decenijama uređivao sa ženom Željanom, kojoj je i ootpevao čuveni hit "Svirajte mi za Željanu, moju ljubav, moju ranu...".

Ljuba na sceni traje 47 godina, a u braku sa Željanom je 38.

Kako je rekao, ona je gazdarica kuće u koju, kada uđete, oči zabole od sjaja i zlata koje je bukvalno svuda!

Davno smo putovali po Americi, donosili sve, pažljivo držali u rukama da se to ne razbije... - rekao je Ljuba na temu uređenja doma.

- Ima mnogo vrednosti u nameštaju - priznala je Željana.

Pogledajte njihov dom:

Ljuba o borbi sa korona virusom

- Nisam imao simptome uobičajene za koronu, kao što su temperatura ili suvi kašalj. Moji su bili mnogo gori. Toliko sam bio malaksao da nisam imao snage ni da ustanem iz kreveta. Verujte mi da sam u jednom trenutku izgubio pamćenje, nisam znao ni kako se zovem! Bilo je baš strašno! Nekoliko puta sam padao u nesvest i bilo mi je jasno da je situacija ozbiljna - rekao je Ljuba.

Pevač je bio smešten na odeljenje u bolnici, jer mu je tada već stanje bilo rizično, te ga odmah priključili na kiseonik.

- Smestili su me na grudno odeljenje šabačke bolnice i lekari su mi rekli da mi je stanje veoma ozbiljno. U tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Niko ne zna kako će virus da se ponaša iz sata u sat, a ja sam ipak čovek u godinama - kayao je Aličić.

Sestre su me non-stop bole iglama. Na licu sam nosio masku sa kiseonikom. Moje stanje je počelo da se popravlja tek treće nedelje, a kući sam pušten kada mi je stigao negativan test na koronu. Sada sam opet sa porodicom i nema lepšeg osećaja - ispričao je folker ya Indormer.

Pevačima bih poručio da ne budu halapljivi. Neće propasti bez nekoliko tezgi. Dok sam ležao u bolnici, poslednje o čemu sam razmišljao bile su moje finansije. Verujte mi, bez zdravlja ne možete ništa i čuvajte ga u svakom trenutku - zaključio je Ljuba.

Video: Ljuba Aličić: Darko Lazić će napraviti karijeru ako ostavi alkohol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    11. avgust 2020 | 12:51

    O ukusima ne treba raspravlja ti... Po meni KIČ

  • Nela

    11. avgust 2020 | 12:07

    Boze kakav kic!!!

  • Realno

    11. avgust 2020 | 11:29

    @Imenjak POREZ NA STA? Na 500€ koje mu neko zalepi za celo na svadbi u Nemackoj? Ajde ne smarajte vise i vi i porez. Ne znate sta drugo pa porez, porez... I da placaju porez nista drugacije ne bi bilo sto se tice vasih komentara.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA