≫ 

Maja Berović nabrojala sve estetske korekcije koje je radila na sebi

Pevačica kaže da se ne stidi fotografija i svog izgleda s početka karijere, te da joj to sad izgleda slatko

  • 19
Maja Berovic Maja Berović, Foto: ATA Images

Pevačica Maja Berović već nekoliko godina unazad beleži velike muzičke uspehe, međutim, ono što najviše intrigira javnost kod nje, jeste upravo njen sadašnji izgled, koji se razlikuje od onoga sa početka karijere.

O njenom izgledu s početka karijere i sada, mnogo se govorilo, no Maja je uvek nekako vešto izbegavala pitanja o toj temi.

Kako se poslednjih dana dosta spekuliše da je na sebi uradila još nešto od korekcija, pevačica je odlučila da progovori, stane na put spekulacijama i otkrije šta je zaista radila od intervencija.

- Sada nisam ništa. Zapravo, od kada sam operisala nos, nije mi palo ništa drugo na pamet. Usne i grudi. To je to, za sada. To (botoks i hijaluron) nisam radila, ali ne znači da neću kada za to dođe vreme. Još sam mlada - rekla je pevačica za Alo.

Često su se u medijima komentarisale i neke starije Majine fotografije, na kojima je izgleda potpuno drugačije, a evo šta je ona rekla na to.

- Imala sam i 15 kilograma manje nego sada... (smeh) Meni je sve to slatko, nemam čega da se stidim. Naravno, svi mi imamo momente kada ispadnemo loše, ali generalno, to je bila jedna mladost i to sam bila ja. Kad sam se prvi put pojavila, imala sam 19 godina, bila sam mršava, imala sam crnu kosu, bila sam bez obrva... Kada sa ove distance pogledam, jeste mi smešno i čudno, ali nemam osećanje sramote niti nelagode. To sam ja, ko me voli, voli me i onakvu i ovakvu, a ko me ne voli, neće me nikada ni voleti - kaže pevačica.

Pevačica je na kraju istakla da ne čita negativne komentare i da je je oni uopšte ne dotiču, jer će uvek biti nekog ko će osporavati njen rad.

Video: Maja Berović se skinula u bikini i mamila sve redom seksi telom

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Minja

    12. avgust 2020 | 07:10

    Radila je i guzu, bila sam na nastupu, sesto ono se ne pomera, kao da je od kamena, i ovi sto ne izlate iz teretane nemaju takvu.

  • Milos

    12. avgust 2020 | 02:07

    Kako mozes narod lagati kada si zadnjicu radila i to je ono sto ti najvise zameram, jer ne izgleda prirodno. Krila si stomak kostimima dugo vremena a kada si konacno smrsala i da si vadila salo iz njega pokazala si ga. U tvojim godinama vezbama bih sve to postigla, zadnjica ti izgleda neprirodno kako mozes.

  • jerry

    12. avgust 2020 | 09:23

    I dalje je za mene losa ...glava ne moze mnogo da se izmeni

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA