Od Arkanovog znaka do bitnih žena, a jedna je, ipak, bila greška: Sve tetovaže Veljka Ražnatovića

Ražnatović je veoma mlad, još početkom tinejdžerskih dana, počeo da "šara" svoje telo

  • 6
Veljko Raznatovic Veljko Ražnatović, Foto: Instagram/veljkoraznatovic

Mladi bokser Veljko Ražnatović poznat je kao veliki ljubitelj tetovaža koje krase njegovo telo, od kojih su mnoge posvećene i urađene kako bi iskazao ljubav prema svojim najmilijima.

On je počeo da se tetovira još u ranim tinejdžerskim danima, a prvu je uradio sa svojih 17 godina. Naime, on je tada na svojim grudima istetovirao ime "Lidija".

Veljko je mnogo puta pričao kako je Lidija Ocokoljić, rođena sestra njegove majke Cece, jedna od najvažnijih osoba u njegovom životu, te da je njemu i njegovoj sestri tokom odrastanja bila druga majka.

Na svojoj desnoj ruci Veljko je kao znak sećanja na svog pokojnog oca Željka, istetovirao grb srpske dobrovoljačke garde "Tigrovi", koju je osnovao njegov otac.

Odmah ispod grba "Tigrova", mladi Ražnatović je istetovirao i lik Gavrila Principa koji drži pištolj na nišanu, a upravo ovaj ukras na njegovom telu sinonim je za slobodu.

Na istoj, desnoj ruci, odmah ispod lakta sa unutrašnje strane mladi bokser je naslikao crvenu ružu i ispisao reči iz jedne poznate pesme: "U njenom osmehu vidim nešto lepše od zvezda", a ispod tih reči on je išarao i datum rođenja svoje sestre Anastasije, što samo govori da je ovu tetovažu posvetio baš njoj.

Međutim, uz Anastasijin datum rođenja, on je tada isetovirao i datum rođenja svoje tadašnje devojke Maše Terzić, a tu svoju "mladalačku grešku" je ispravio, pa se na mestu gde je nekada bio ispisan datum rođenja Terzićeve, danas nalazi još jedna crvena ruža.

Ono što je takođe poznato je da je Veljko veliki ljubitelj životinja, a naročito pasa, pa se upravo iz tog razloga na njegovom telu nalazi i jedna tetovaža koja je posvećena upravo njegovom ljubimcu.

Naime, njemu na levoj strani ispod stomaka piše "Buddy" (drugar), posvećeno njegovom uginulom psu koji se zvao Buddy i kojeg Veljko nikada nije preboleo, a uz tetovažu stoji i crveno srce.

I jedna od poslednjih koju je uradio, jeste i lik Miloša Obilića, koji krasi njegovu desnu stranu grudnog koša, a ispod Oblićevog lika Ražnatović je ispisao i stihove pesme "Poslednja straža".

Video: Veljko ima novu tetovažu

(N. Lisinac)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • y

    12. avgust 2020 | 14:13

    Nisam ljubitelj tetovaža.

  • Tanja

    12. avgust 2020 | 13:44

    Uskoro ovaj mladić neće imati više mesta na telu za pisanija. Lepo je što voli tetku jer i ja sam tetka i znam kako je lepa ta uzajamna ljubav al ne treba toliko da žvrlja po telu, nije po Bozijim pravilima. Ne treba skrnaviti svoje telo jer je ono Boziji hram.

  • Гаргамел

    12. avgust 2020 | 13:31

    Могао је и име Лидија да истетовира ћириличним писмом ... џаба и Гаврила и Милоша кад се не уклапају у претходне тетоваже.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA