"Neću da ćutim, nijedna žena ne treba ovo da trpi!" Nikolinu Pišek urnišu nakon izbacivanja iz vile

Voditeljka je poslednjih dana često na meti mnogih ljudi koji je vređaju putem društvenih mreža

  • 7
Nikolina Pišek Nikolina Pišek, Foto: Instagram/nikolina_pisek

Voditeljka Nikolina Pišek Ristović se nakon brojnih šovinističkih komentara koje je odbila posle neprijatnosti koje je dogodila na hrvatskom primorju, oglasila na Instagramu i imala jednu poruku za celokupno društvo.

Nikolini su negativni komentari kojima pojedinci putem društvenih mreža vređaju nju, ali i njene najbliže, očito preko glave, pa je iz tog razloga upravo takvim ljudima uputila par rečenica.

- Samo želim reći jedno... Zahvaljujem svima koji su ovih dana dolazili na moj profil i ostavljali mrzilačke ili šovinističke komentare ili poruke. Isto tako sam duboko zahvalna svima koji to pravim imenom ili pod lažnim profilima čine i dan danas u komentarima tekstova koji su, podstaknuti ne mojom dubokom željom za eksponiranošću, već aktuelnom situacijom, činili isto - sejali mrzilačke komentare - započela je Nikolina.

Ona je u daljem obraćanju objasnila i zbog čga je zahvalna ljudima koji je vređaju i upućuju joj šovinističke komentare.

- Zašto sam zahvalna? Zato što ste upravo vi, sejači mržnje, ogledalo segmenta društva koje moramo menjati da bi naša deca imala šansu da žive u boljem svetu. Niko ne bi trebalo da trpi uvrede vezane za nacionalnost ili poreklo, niti bi ijedna žena trebalo da iskusi mizogino šovinističko vređanje kao što ja doživljavam ovih dana - napisala je Nikolina na Instagramu.

Nikolina je u svom obraćanju rekla da je do sada ćutala, ali da više na takve napada neće ćutati.

- A mogla sam samo klimnuti glavom, i reći, neka, dobro je... Jer sam tako učinila nebrojeno puno puta. Više neću. Jer ovo nisu samo izolovani incidenti upućeni samo meni. Nego nebrojenim ženama u svakodnevnim životnim situacijama. Jer, ako to opet, po hiljaditi put uradim i prećutim, dajem za pravo bilo kom muškarcu da vređa i mizogino napada bilo koju žensku osobu, bilo čiju majku, ćerku, sestru ili prijateljicu. Pa i od napadača samih - završila je voditeljka.

Podsetimo, Nikolina je za naš portal otkrila da se često nalazi na meti šovinističkih uvreda i verbalnih napada jer je udata za Srbina.

Video: Snimak iz luksuzne vile u noći kada su Nikolina i njen suprug Vidoje opljačkani i izbačeni

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đani

    12. avgust 2020 | 13:31

    Srbi su te prihvatili, što je lepo, a tvoji su te nagrdili, i njima uputi reči prekora.Mi poštujemo one koji poštuju nas, a tvoji mrze i slovo "s" u svakoj reči.

  • Da točno

    12. avgust 2020 | 13:23

    Ironija je što primaš šovinističke komentare od bivših Srba😂😂😂

  • laki

    12. avgust 2020 | 13:31

    Ako je bas svi ili vecina mrzi onda je mozda u njoj neki problem kada izaziva toliki bes kod ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA