Turski zavodnik čeka prvo dete sa suprugom, a uveliko se priča da ju je pravario sa muškarcem

O njegovoj sklonosti ka istom polu šuška se još od 2013. godine, međutim glumac svaki put demantuje takve navode

  • 2
KEnan Kenan sa svojom suprugom, Foto: Instagram/imirzaliogluofficiall •

Poznati turski glumac Kenan İmirzalıoglu (46), našoj publici poznatiji kao Ezel iz istoimene turske serije, čeka svoje prvo dete sa suprugom, koleginicom Sinem Kobal.

Turski mediji su dugo spekulisali da par čeka devojčicu, ali će ipak izgleda njihova porodica postati bogatija za jednog dečaka, koji bi uskoro trebalo da dođe na svet.

Međutim, ono što posebno intrigira javnost poslednjih dana jeste i spekulacija da je Kenan prevario svoju trudnu suprugu i to sa jednim kolegom.

Iako je već četri godine u srećnom braku sa Sinem, sve su jače glasine da je turski zavodnik homoseksualnog opredeljenja, međutim on je to u više navrata demantovao.

Prvi put o njegovoj naklonosti ka istom polu pisalo se davne 2013. godine, a ta priča ponovo se našla u žiži javnosti pre nekoliko nedelja.

- Sinem je bila svesna u što se upustila. Već se godinama priča da Kenan voli muškarce te da ju je prevario s njih nekoliko. No, Sinem ga voli i nada se da će se promeniti i shvatiti da je ona jedino što mu treba. Najviše zbog toga je i želela dete - da ih još više zbliži, no njega ni to nije sprečilo da se spetlja s mlađim kolegom - rekao je za turske medije neimenovani izvor.

KEnan Kenan i njegova supruga čekaju prvo dete, Foto: Instagram/imirzaliogluofficiall •

Video: Apsolutni pobednik! Glumac na dodelu Oskara došao u raskošnoj haljini

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ccvcc

    12. avgust 2020 | 21:43

    Baš glupo.....

  • Vodolijax

    13. avgust 2020 | 22:14

    Apelujem na Mitrovića i Pink da počne emitovati meksičke serije jer su one književno delo za ona deranja i vrištanja u turskim serijama...........zar nismo bili dovoljno pod njihovim zulumom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA