≫ 

Sandi Cenov o romansi sa Anom Mihajlovski: "Hauba mi je dugo bila u znaku njenih štikli!"

Iako uveliko gazi šestu deceniju života, pevač i da lje važi za jednog od poželjnijih muškaraca sa javne scene

  • 3
Sandi Cenov Sandi Cenov. Foto: Instagram/sandicenov

Pevač Sandi Cenov tokom devedesetih godina prošlog veka bio je jedan od omiljenijih pevača, ali i zbog svog izgleda veliki miljenik nežnijeg pola.

Sandi je najveću popularnost stekao hitom "Malena", a svojim burnim i zanimljivim ljubavnim životom punio je medijske stupce, a i danas važi za poželjnog muškarca bez obzira na to što uveliko gazi šestu deceniju života.

Jedna od njegovih najitrigantnijih i ujedno javnosti najzanimljivijih veza, bila je upravo sa voditeljkom Anom Mihajlovski.

- To je stvorenje uz koje sam se jednostavno pitao zašto sam tu, kad sam znao da nema smisla. Znao sam šta se događa, ali jednostavno nisam mogao da pomognem sebi. Jedan poziv i jedan sms u dva ujutro i Sandi seda u auto i ide za Beograd. Zabranjena, a slatka veza. Završilo se kao u film ‘Mi nismo anđeli’, kad se ljudi skupe dole, a ona baca stvari sa prozora. I na "subaruu" mi je hauba još dugo, dugo bila u znaku njenih štikli - otkrio je on svojevremeno.

On je danas već 14 godina u srećnom braku sa pravnicom Ilinom Ilić, sa kojom ima i dvoje dece, ćerku Zaru i sina Mikulu.

Sadašnju ženu poznavao je samo tri meseca kada je izgovorio sudbonosno "da" na bajkovitom venčanju na Baliju, koje su mu priredili prijatelji.

- Nije to loše. Mi nismo ni znali da idemo na venčanje, mislili smo da idemo na večeru, a oni su nam to organizovali jer su pre toga sto puta pitali individualno i mene i moju suprugu da li bismo se venčali jedno za drugog - rekao je pevač.

Pre Iline, Cenov je bio je već imao jedan neuspeli brak iza sebe. Naime, bio je oženjen hrvatskom misicom Brankom Bebić koju je zaprosio tako što je snimio pesmu za nju "Žena budi mi ti".

Nijh dvoje u se venčali  1995. godine, ali su ubrzo shvatili da nisu jedno za drugo i usledio je razvod braka i njihov razlaz.

- Poštujemo se kao bivši supružnici. Ne vučemo se, poput mnogih, po sudovima. Hvala Bogu - izjavio je Sandi na pitanje u kakvim je danas odnosima sa bivšom ženom.

Video: Ana i Vuk prvi put u javnosti zajedno!

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA