≫ 

Devojci Slobe Vasića vetar podigao nemirnu haljinicu, svi pauziraju snimak na kadru njene gole guze

Slobina devojka dobila je brojne komplimente na račun izgleda

  • 6

Pevač Slobodan Vasić već odrđeni vremeski period uživa u ljubavnoj vezi sa bivšom misicom Bosne i Hercegovine, Jelenom Karagić.

Njih dvoje baš znaju da uživaju, a svaki slobodan trenutak provode zajedno što se može primetiti po njihovim objavama na društvenim mrežama.

Jedan od poslednjih snimaka koji je objavio pevač, izazvao je veliku pažnju muške populacije i to zbog seksi kadra njegove lepše polovine.

Naime, Sloba se sa devojkom vozio na gliseru, a dok je upravljao istim, Jelena je bila tik uz njega i sve vreme ga grlila. Međutim u jednom trenutku ona je odlučila da ustane, ali joj se dogodio mali peh.

No, ono što je njoj predstavljalo problem jeste vetar, koji je kao od šale podigao njenu kratku haljinicu, ispod koje je "sevnula" njena guza.

Kada je primetila to, lepa Jelena je pokušala da je supusti, međutim, to joj nije polazilo za rukom, pa se tako prepustila vetru, a kako je sve to izgledalo pogledajte u videu na početku teksta.

Slobin video je odmah naišao na oduševljenje mnogih, koji su komentarisali kako njegova devojka ima savršenu zadnjicu.

Video: Sloba Vasić video bebu na nebu

(N. L.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA