Maji se o glavu obili susreti sa Janjušem: "Zbog njega je sankcionisana i iseljena na Avalu!"

Iako je bio ljut na ćerku, Taki i Maja su u međuvremenu izgladili odnos

  • 3
Marko Janjušević, Maja i Taki Marinković Foto: Marko Jovanović

Taki Marinković, otac Maje Marinković otkrio je da je svoju ćerku iselio iz stana u kojem je živela, zbog veze sa oženjenim Markom Janjuševićem i što ga je dovodila u pomenuti stan.

Majin tata se uključio uživo u emisiju Bore Santane "Radio Amnezija" i istakao da, koliko je on upućen, njegova ćerka i Janjuš nisu u ljubavnoj vezi, iako se nagađa da se oni ipak tajno sastaju.

- Koliko sam upućen, znam da je Maja stavila tačku, eto toliko ja znam. Ja njega nisam ni viđao, nisam se ni čuo... Sve je to rijaliti igra, pa kako ko doživi, Maja je pravila scene koje nisu primere, bio sam ljut. Ivana je pametna devojka, ona jeste pogrešila, ali njena mama će to da oprosti, upoznao sam njenu mamu, zaljubila se, desilo se i šta ćemo - rekao je Taki.

Majin otac prokomentarisao je navode pojedinih učesnika Zadruge 3 da su njegova ćerka i Janjuš i dalje ljubavnoj vezi, te da je Maja zbog toga iznajmila stan.

- Da li imaju slike? Ne mogu da tvrdim nešto što nisam video. Nigde nema dokaza! Maja je to rekla u prošloj emisiji, znao sam i da je otišla to veče da raščisti, ja sam joj rekao da krene novi putem, da je mlada i lepa - ispričao je on.

- Zato je Maja sankcionisana i vraćena na Avalu. Maja je izjavljivala da će ga dovesti u stan, da će živeti zajedno, sad je izašla, ali mi smo izgladnili odnose, pošto Maja hoće da se osamostali, onda je iznajmila stan - zaključio je Taki.

Uključenje Majinog tate pogledajte u videu u nastavku:

Video: Razmisliću da li ću da je primim u kuću: Majin otac oštro o vezi sa Janjušem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄😂

    12. avgust 2020 | 20:40

    U iznajmljenom stanu se ne mogu sastajati. Ni ovaj otac nije baš sav svoj.

  • Cole

    13. avgust 2020 | 09:17

    A zasto joj je placao silne operacije,da bude doktorka ili

  • Goxxx902

    13. avgust 2020 | 05:42

    A ko je tacno "Taki Marinkovic" ?????? I po cemu je bitan za gradjane Srbije ?!?!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA