"On je meni jednom to uradio! Muškarac koji vam uzme decu zna da će vas imati u kandžama"

- Nikada ništa ružno nisam rekla, 11 godina sam u braku sa Dušanom, čekala sam do ivice... - rekla je pevačica

  • 3
Tanja Savić

Printskrin: Youtube/RTV Pink Official

Tanja Savić ispričala je da nije prvi put da je njen suprug Dušan Jovančević odvojio decu od nje, osim što je ovog puta, nakon četiri meseca od kada je Dušan njihove sinove odveo u Australiju bez njenog znanja, pevačica ceo slučaj prijavila nadležnim organima.

- Jako sam se plašila da on to ne uradi. Ono čega se bojite, to može da vam se dogodi. On je meni jednom to uradio, ja ga nisam prijavila, trčala sam za decom. Tako će on imati vas u kandžama. Ovo je bio drugi i poslednji put, ovakve stvari ne praštam - rekla je Tanja u emisiji "Glamur".

Pevačica je otkrila da je svemu prethodila njihova svađa i da je dogovor bio da deca budu malo kod nje, malo kod njenog supruga.

- Došlo je do toga tako što je došlo do svađa. Postojao je dogovor da deca budu malo kod njega, malo kod mene. To mi je bilo jako čudno, osetila sam da se sprema nešto. Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti sa decom, ali to nije ispunjeno - rekla je ona i dodala:

- Smatram da treba da mi se pomogne, nikada nisam otimala decu, nikada to ne bih uradila, samo bi čovek bez srca. Deci pravi veliko zlo, to su mala deca od 8 i 10 godina, ja vidim koliko sam im ja potrebna. Ne mogu da kažu ono što misle, uvek je tu neko ko sluša, razumite me da mi teško pada što ne mogu da se čujem sa njima. Sada su u periodu gde mogu budu podređeni manipulaciji.

Tanja je ispričala da se čula sa naslednicima i otkrila kakav je Dušan bio prema njihovoj deci.

- Prema deci je fenomenalan, ali je posesivan, ne voli da ja posvetim pažnju svojoj deci. Nikada ništa ružno nisam rekla, 11 godina sam u braku sa Dušanom, čekala sam do ivice... - rekla je ona.

- Želim da prvo naše vlasti srede sve, ja želim što pre da vidim svoju decu. Mene pitaju kako 11 godina trpim, a ja samo želim dobro. Veliki je greh kada nekog voliš, daš srce i neko ti to uradi. Budite pametne žene, ne odustajte - zaključila je Tanja.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    12. avgust 2020 | 23:19

    Aman više i ti i tvoj muž i tvoja deca. Kad si stala na njegov novčanik bio ti je najbolji i najlepši na svetu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA