≫ 

Tanja Savić prijavila muža da joj je uzeo novac: "Državni organi su upoznati sa mojim slučajem..."

Tanjin muž je u aprilu njihove sinove odveo u Australiju bez pevačicinog znanja

  • 31
pevačica Tanja Savić

Foto: ATA Images

Tanja Savić nakon četiri meseca ćutanja prijavila je svog muža Dušana Jovančevića za otmicu njihovih sinova Maksima i Đorđa. Međutim, Tanja je supruga navodno prijavila i da joj je uzeo novac.

Kontaktirali smo pevačicu kako bi sa njom proverili navode da je Dušana, osim za odvođenje dece bez njene dozvole, prijavila i da joj je uzeo novac.

- Državni organi su upoznati sa mojim slučajem tako da vam, nažalost, ništa ne mogu odgovoriti, upravo zbog daljeg toka događaja - izjavila je pevačica za Telegraf JETSET.

Jovančević je u aprilu, bez pevaicnog znanja, odveo decu u Australiju, nakon čega ih Tanja nije videla. Ona je ispričala i da mu nije prvi put da je odvoji od naslednka, te smatra da muškarac koji to uradi zna da na taj način ženu "ima u kandžama".

- Jako sam se plašila da on to ne uradi. Ono čega se bojite, to može da vam se dogodi. On je meni jednom to uradio, ja ga nisam prijavila, trčala sam za decom. Tako će on imati vas u kandžama. Ovo je bio drugi i poslednji put, ovakve stvari ne praštam - rekla je Tanja u emisiji "Glamur".

Pevačica je otkrila i šta je prethodilo Dušanovom iznenadnom odlasku sa decom, kao i kakav su dogovor oni imali.

Došlo je do toga tako što je došlo do svađa. Postojao je dogovor da deca budu malo kod njega, malo kod mene. To mi je bilo jako čudno, osetila sam da se sprema nešto. Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti sa decom, ali to nije ispunjeno - rekla je Tanja i dodala:

Smatram da treba da mi se pomogne, nikada nisam otimala decu, nikada to ne bih uradila, samo bi čovek bez srca. Deci pravi veliko zlo, to su mala deca od 8 i 10 godina, ja vidim koliko sam im ja potrebna. Ne mogu da kažu ono što misle, uvek je tu neko ko sluša, razumite me da mi teško pada što ne mogu da se čujem sa njima. Sada su u periodu gde mogu budu podređeni manipulaciji.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pa

    13. avgust 2020 | 08:14

    Tvoji roditelji su to odmah videli. A ti, koja si mogla sa biras momka, nasla si narkomana.

  • Maja

    13. avgust 2020 | 09:22

    Bila si zvezda u usponu, najlepse pesme i lepa kao lutka, nasla si tu budalu sa njim sve ti je stalo jer je hteo da bude menadzer a decko je pre svega bitanga pa te niko nije angazovao.dosla su deca i to je divno. Sada opet imas odlicne pesme, iskoristi, pokupi svoju decu i nikad vise nemoj da prodjes pored tog olosa!!!!!!!!trecu priliku mozda nebudes vise imala a top si pevacica!!!!

  • Lesa

    13. avgust 2020 | 00:27

    Tanja muz ti je ruzan za medalju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA