Trudna Sofija napisala da se oseća kao kit: Usledila je rasprava sa ženom koja nije mogla da prećuti

- Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer - napisala je Sofija

  • 1
Sofija Milošević Foto: Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević i njen dečko, fudbaler Luka Jović uskoro će se ostvarili u ulozi roditelja, a na njenom Instagram profilu povela se rasprava oko toga šta je, a šta nije ispravno u njenim objavama.

Miloševićeva se u trudnoći ugojila 15 kilograma, a kako na Instagramu, zbog svog tela, ističe da se oseća kao kit, jedna gospođa joj je zamerila što takvim komentarima, kako je rekla, šalje pogrešnu poruku devojkama koje vode bitku sa prekomerenom kilažom.

- Sofija, opisi ti nisu duhoviti, već šalješ pogrešnu poruku. Ti, mršava osoba, sebe zoveš ''whale'' (u prevodu - kit) zato što si nabacila par kilograma u trudnoći, a devojke koje te prate i ne mogu ni da sanjaju da dostignu tvoju klilažu, kako treba da se osećaju? - glasio je komentar.

- Pišem kako se trenutno osećam. Nisam nabacila par kilograma, već petnaest. Trudnoća je najlepša stvar na svetu i koliko god uživam u njoj neobično mi je kada se otežano krećem, na primer. Ova tvoja poruka je odraz onoga kako se ti lično osećaš, osoba koja očigledno ne voli sebe jer ne može da napiše svoje mišljenje sa svog profila - profilna slika ti je, čini mi se Barbika? Težiš savršenstvu? Hm? - uzvratila je Sofija.

- Zar to nije ono za šta me napadaš? Ljudi imaju pravo da imaju višak kilograma, da imaju male i velike grudi, zadnjice. Svako ima pravo na svoj život i onako kako će da ga vodi. Svi smo različiti i u tome leži lepota sveta - dodala je manekenka.

Komentare, kao i kako Sofija izgleda u trudnoći pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Luka Jović sa Realove proslave odmah otišao na jahtu sa Sofijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA