≫ 

Modelsica ne skida ruke s muža za kog se udala u zatvoru: Na bazenu pred svima razmenjivali nežnosti

Anastasija i Ivan u braku su od 6. februara 2019. godine, a pre toga su godinu i sedam meseci bili u vezi

  • 2
Anastasija Budjic Buđić i muž Ivan Radović Foto: ATA Images

Nekadašnja članica grupe "Models" Anastasija Buđić pokazala je svoje seksi telo na bazenu, gde je uživala i razmenjivala nežnosti sa svojim mužem Ivanom R. Kokijem, za koga se udala u zatvoru.

Naime, Anastasija i Ivan venčali su se u februaru 2019. godine u zatvoru u Sremskoj Mitrovići, gde je Radovanović služio kaznu zbog šverca nedozvoljenih supstanci. On je uhapšen na aerodromu kada je pokušao da ode u Abu Dabi.

Anastaijin muž je tada bio u vezi sa straletom Ninom Prljom, koja je takođe bila uhapšena i droga joj je navodno pronađena u polnom organu. Radovanović je okarakterisan kao vođa grupe, čiji je još jedan član, Nikša Kokanović takođe odgovarao zbog umešanosti u nedozvoljno švercovanje opijatima.

Nakon što je odslužio kaznu, Anastasija sa suprugom uživa i nadoknađuje vreme koje su bili razdvojeni, odnosno dok je on bio na odsluženju zatvorske kazne.

Bivša modelsica je na sebi imala zeleni bikini, koji je istakao njeno zgodno telo bez grama viška i bez celulita, sa kojim muku muče i mnogo mlađe devojke. Za razliku od stralete koja se razgolitila, on je bio u majici i šortsu.

Anastasija i Ivan sočno su se ljubili i razmenjivali nežnosti pred svima, a Radovanović nije mogao da skloni pogled od seksi tela svoje žene u bikiniju.

Video: Dragan Mitar na sudu sa mužem Sinišom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA