≫ 

Maša Terzić se sa seksi drugaricom baškari u Turskoj: Svaki dan drugi kupaći, a poze "ubijaju"

Maša i Olja zajedno su na odmoru u Turskoj

  • 15
Olja Radoičić, Maša Terzić Maša i Olja, Foto: Instagram/oljaradoicic

Ćerka Zvezdana Terzića, Maša Terzić sa drugaricom Oljom Radoičić uživa na odmoru u Turskoj, odakle seksi telima u bikiniju mame uzdahe mnogih.

Poznato je da su Maša i Olja bliske drugarice, te su se tako uputile na odmor Antaliju, u jedan u najluksuznijih hotela sa pet zvezdica, gde je samo nekoliko dana pre njih letovala i Jelena Karleuša sa decom, a na istom mestu 2019. uživala je i Dženifer Lopez.

Njih dve na društvenim mrežama objavljuju fotografije u bikiniju, a njihova preplanula i seksi tela, u svakakvim pozama, mnogim pripadnicima jačeg pola rasplamsavaju maštu.

Iako je odmor predviđen za uživanje, devojke i naporno vežbaju i vode računa o svom izgledu, te se tako svakodnevno bukvalno do gole kože znoje na traci za trčanje.

Maša i Olja su u hotelu "Regnum Carya Golf & Spa Resort", gde je za boravak dve osobe u apartmanu za jednu noć, u zavisnosti od pogleda, cena od 403 do 615 evra, i to sada kada je zbog trenutne situacije sa korona virusom povoljniji aranžman nego inače.

One menjaju kupaće kostime, od jednodelnih, do onih sa perjem, preko bikinija sa minijaturnim tračicama, a u svakom od njih Maša i Olja izledaju odlično...

Njih dve su na društvenim mrežama dobile brojne komplimente na račun izgleda, a i Veljkova sestra Anastasija Ražnatović, bivšoj devojci svog brata lajkuje fotografije sa odmora.

Podsetimo, Maša je svojevremeno bila u vezi sa Veljkom Ražnatovićem, a Olja sa njegovim drugom Mirkom Šijanom.

Veljko je jednu tetovažu posvetio Maši, ali ju je potom prepravio. Sve njegove tetovaže pogledajte OVDE.

Video: Mašu Terzić uhvatilo nevreme u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Fg

    13. avgust 2020 | 16:01

    Olos nepopravljivi.

  • Djile

    13. avgust 2020 | 16:47

    Tata ne smanjuje dug Zvezde al se zato baskare deca.

  • Dzaba sve

    13. avgust 2020 | 19:34

    Može tata da bude i sam dragi bog ali džaba se trčite po plažama kad od vas dve nema žene u kući osim što vam treba dobar finansijer da izdržava vaše preko životne potrebe u vidu skupih krpica i pre skupih ljetovanja svaka ostala kvaliteta jedne žene kod vas dve ne postoji uostalom kao ni kod jedne druge tog tipa sve vam džaba 0 / 0

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA