"Buduća Lepa Lukić!" Kija se preko dana brčka na plažama Hrvatske, a uveče troši pare u kazinu

S obizom na to da su sa većinom zemalja Srbiji granice zatvorene, Kija je, kao i mnoge naše poznate ličnosti, otišla na odmor u Hrvatsku

  • 29
AmiG Show Foto: ATA images

Pevačica Kristina Kija Kockar trenutno je na odmoru u Hrvatskoj, gde pored plaža oblilazi i kazino, pa se našalila da je "buduća Lepa Lukić".

Kristina je na svom Instagram storiju objavila nekoliko kadrova iz kazina, a onda je uz fotografiju sa žetonima napisala: "Buduća Lepa Lukić".

Kako izgleda, barem po kadrovima, Kija je u plusu, a sve je nasmejala svojom šalom i poređenjem sa kraljicom narodne muzike.

Kao što je poznato, Lepa je skoro uslikana u jednom kazinu, a kako je naišla na burne reakcije pojedinih, ona je rekla da ne krije da se ponekad kocka i da za svoje pare može da radi šta hoće.

Pronašli su rupu na saksiju, što kažu da igram, pa igram kad mogu, ne spavam tamo! To znaju i vrapci na grani, to se zna, dosta više! Kažu da ja visim tamo... Za moje pare ja mogu da visim gde hoću! Ne radim ja na blagajni, pa da kradem... Šta se koga tiče... - rekla nam je tada Lepa.

Kijine objave iz kazina pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Kija Kockar pokazala seksi preplanulo telo u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA