≫ 

Tanja Savić u policiji iznela zastrašujuće detalje: Dušan je pričao deci da želim da umru od korone

Tanja je muža prijavila za otmicu dece, kao i da joj je uzeo novac

  • 14
Tanja Savić, Dušan Jovančević, Karići venčanje, Vila Jelena

Tanja i Dušan, Foto: Nikola Tomić

Pevačica Tanja Savić prijavila je muža Dušana Jovančevića za otmicu dece, ali i da joj je uzeo novac, a u policiji je navodno ispričala da je Jovančević huškao decu protiv nje, dok su bili u Srbiji.

- On je nahuškao decu protiv mene. Govorio im je: "Eto, sakrila je vaše pasoše. Eto, takva je ona majka, želi da ostanete u Srbiji i da umrete od korone"- pričala je pevačica nadležnim organima, tvrdi Blic.

- A onda su moji sinovi njega slušali i govorili mi: "Mrzimo te, vrati tati pasoše" - ispričala je Tanja u policiji.

Jovančević je u aprilu, bez pevačicinog znanja, odveo decu u Australiju, nakon čega ih Tanja nije videla. Ona je ispričala i da mu nije prvi put da je odvoji od naslednka, te smatra da muškarac koji to uradi zna da na taj način ženu "ima u kandžama".

- Jako sam se plašila da on to ne uradi. Ono čega se bojite, to može da vam se dogodi. On je meni jednom to uradio, ja ga nisam prijavila, trčala sam za decom. Tako će on imati vas u kandžama. Ovo je bio drugi i poslednji put, ovakve stvari ne praštam - rekla je Tanja u emisiji "Glamur" i dodala:

Došlo je do toga tako što je došlo do svađa. Postojao je dogovor da deca budu malo kod njega, malo kod mene. To mi je bilo jako čudno, osetila sam da se sprema nešto. Imam mnogo toga da kažem, ali zbog sebe ne želim da iznosim sve u javnost. Mnogo puta sam ga pokrivala misleći da će se vratiti sa decom, ali to nije ispunjeno.

Video: Pričalo se da imaju probleme u braku, a Tanja Savić samo dodaje ulje na vatru: Moj muž isključivo gleda samo sebe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 😮

    13. avgust 2020 | 21:31

    Ako je sve ovo istina, covek je teska patologija.. Eh kad se neko bas predje u izboru partnera. Tuga. A vi sto se radujete tudjoj nesreci na vas obraz.

  • Onomad

    13. avgust 2020 | 16:51

    Kad sam cula da si se udala i videla za koga odmah sam te zazalila, Tanja mogla si uspeti u zivotu, dobar si pevac a ti stala da se udas za budalu

  • y

    13. avgust 2020 | 17:03

    Čovek joj uništi karijeru.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA