Mokra Milica Dabović u kupaćem perverznijim od svakog koji ste do sada videli

Odbojkašica Milica Dabović pozirala u seksi bikiniju na plaži u Crnoj Gori

  • 16
Milica Dabović Milica Dabović; Foto: Nikola Tomić

Bivša srpska profesionalna odbojkašica Milica Dabović (38) je objavila novu fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je pokazala svoje zanosno telo, ali i seksi bikini koji je savršeno istakao njenu figuru.

Naime, Milica se već neko vreme nalazi u Crnoj Gori kod svojih roditelja gde uživa sa svojim sinom Stefanom i često objavljuje fotografije sa plaže.

Nekadašnji kapiten ženske košarkaške reprezentacije Srbije izgleda bolje nego ikad sudeći po najnovijim fotografijama, s obzirom da nema celulit, niti strije.

Ona je obukla zanimljiv bikini u leopard dezenu i crnoj boji, a tom prilikom je istakla ravan stomak i vretenaste mišiće. Na toj fotografiji je prikupila preko 4.700 lajkova, dok je na društvenoj mreži Instagram prati 133.000 fanova.

"Najjača si riba". "Boginja", "Pazi da ne eksplodiraš", "Atomska bomba, carica Milica", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Podsetimo, Milica je počela da rasprodaje odeću, obuću, veš, čarape i mnoge druge odevne komade jer trenutno ne prima platu, a s obzirom da je samohrana majka novac joj je preko potreban.

Ona je nedavno progovorila o prodaji svoje garderobe putem interneta, pa je otkrila koja poznata pevačica je otkupila većinu stvari i na taj način joj pomogla u vreme krize.

Kako sada kaže, u jednom od najtežih trenutaka u životu našla joj se pevačica Aleksandra Prijović, koja je i kupila sve što je prodavala, a nazvala ju je "dobrom vilom".

Meni taj biznis ide super , shvatila sam da bih volela u skorije vreme da otvorim nešto, neke trenerke, ovo što nosim sada... Uživam u tome, to me zanima. Kad budem skupila malo para, što ne bih to radila?  - rekla je Milica.

Nadam se da se neće naljutiti, ali evo sada su mi suze krenule... To je Aleksandra Prijović.  Neizmerno sam joj zahvalna. Ona uopšte ni ne shvata šta je uradila za mene i mog sina - zaključila je Milica Dabović za Blic.

Video: Trudim se da opstanem, preživim, ali ova situacija...: Milica Dabović u izolaciji s malim sinom

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uroš

    14. avgust 2020 | 11:46

    Au grdna ne skidaj farmerke, noge kao Bekenbauer.

  • ina

    14. avgust 2020 | 07:32

    Kuka da nema novaca a sad pozira u kupacem za striptizetu a taj kupaci ce sigurno staviti na prodaju posle ljeta bas zanimljivo pomozite Milici

  • Vanja

    14. avgust 2020 | 14:19

    Šta sada rasprodaje?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA