≫ 

Kija objavila nove seksi fotke u bikiniju: Kada se okrenula, pokazala je brutalnu guzu

Kristina je objavila nove fotografije sa letovanja

AmiG Show

Kija Kockar Foto: ATA images

Kristina Kija Kockar uživa na odmoru u Hrvatskoj. Nakon Hvara i Splita svratila je do Poreča, a da se dobro provela u gradu na obali Jadranskog mora svedoče i fotografije koje je objavila na društvenim mrežama.

Naime, Kija je pozirala kod jednog Vidikovca u bikiniju i pokazala kakvo telo ima.

Ubrzo se okrenula, a u prvom planu je bila njena guza.

Osim mora, Kija je uživala i na hotelskom bazenu.

Evo i fotografija.

Video: Kija Kockar pokazala seksi preplanulo telo u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    13. avgust 2020 | 22:58

    Naslovi ili o guzi ili o grudima kojima 'baca u trans' 😁 Ne izgleda ona lose ,ali je od ribetine daleko ,svaka druga cura na ulici vise pleni ,ovu da nije gola ne bi niko primetio. Mala je kao dete ,a i seksipil nije u golotinji uopste. Lepota je uostalom stvar ukusa ,a ona ima vecih problema od izgleda ,psihu i karakter uzasan.

  • Boky

    13. avgust 2020 | 22:36

    Daj ljudu budite malo realni, nije losa ali oko nje ima na gomile top riba pogotovo na moru gde je ona, vidi se jasno da je kratka, niska, koristi vec duze vreme filtere za ulepsavanje, kada se vidi ista slika od nekog fana bez filtera (sa istog mesta) tacno se vidi koja je razlika u izgledu, a pre ih je izbegavala (filtere) kao i nadogradnju kose, i da, ne moze da bude nikad top riba, pored top riba izgleda stvarno presmesno. Posto sam imao prilike i uzivo da je vidim pored drugih top riba mogu ovo da tvrdim sa sigurnoscu. Znaci, nije losa ali daleko od top ribe, jednostavno preniska i u faci nije uzivo to bas tako, pogotovo dok pravi grimase, a i jako smesno hoda.

  • Mukica

    13. avgust 2020 | 23:00

    Kija sama sebi piše ove hvalospevne komentare😂🤣🤣🤣😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA