"Sve je falš": Marija Šerifović se prvo oglasila žestokom porukom, a onda se obratila Popoviću

- Ovom prilikom želela bih da pozdravim sve i da obavestim da najverovatnije sledi karantin zbog povratka kući... - rekla je pevačica

  • 6

Marija Šerifović otputovala je u Sjedinjene Američke Države, a iz te zemlje u više navrata se oglasila.

Prvo, žestokom porukom.

- Prestanite da se blamirate i da reklamirate falš patike po Instagramu. Sve je falš, kompletan život, kompletna postavka života je falš. Da se razumemo nisu tema brendirane stvari, obožavam pamučne majice od 2 evra. Falš torbe, falš haljine, falš frajeri, falš ribe, falš životi, osmesi falš. Ali, u stvari, tim ljudima se treba diviti zato što imaju upornost i neviđenu volju da budu nešto što suštinski nikad ne mogu biti. Ali ta želja je stvarno fantastična. Samo mi je žao što nikada nećete saznati ko me je naterao na ovu priču - rekla je Marija u prvom obraćanju.

Nešto kasnije, u šaljivom tonu obratila se direktoru "Granda" Saši Popoviću.

- Zdravo živo, dobro jutro... Ovom prilikom želela bih da pozdravim sve i da obavestim da najverovatnije sledi karantin zbog povratka kući... i da obavestim Sašu Popoviću da je ostao bez člana žirija. Tako da, braćo i sestre, vidimo se nekada kad kovid prođe - rekla je pevačica.

Ceo snimak vidite na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA