≫ 

Oženio se Vlada Mandić! Važio je za večitog neženju, a ona ga je nakon 6 godina odvela pred oltar

Srpski rukometaš stao je na ludi kamen posle 6 godina veze i troje dece sa Jasminom Trnavac

  • 17
Vladimir Vlada Mandić Foto: A. Nalbantjan

Bivši rukometaš Vladimir Vlada Mandić (40) oženio se sa Jasminom Trnavac (25) s kojim je šest godina u vezi i s kojom ima troje dece.

Vlada je rođen u Sarajevu, a sada je u manastiru Hercegovačka Gračanica u Trebinju izgovorio sudbonosno "da". 

Među zvanicama na venčanju su bili njihovo troje dece i Vladina ćerka Šaša, koju ima iz prvog braka sa Jelenom Višekrunom. Jasmina je na venčanju blistala u beloj haljini, dok je Vlada nosio belu košulju i pantalone.

- Brak je za nas samo formalnost. Najvažnije je da su nam deca dobro i da uživamu u porodičnom skladu - rekao je Mandić za magazin "Hello" i dodao:

- Jasmina i ja smo već šest godina zajedno. Dobro se slažemo, poštujemo i volimo, i to je jedino bitno. Nama papir ništa ne znači - dodao je on.

Mandić je 2014. godine upoznao Jasminu, studentkinju iz Sevojna, koja je došla da iznajmi stan u njegovoj zgradi i tako se rodila ljubav, a ubrzo su krenuli i da žive zajedno. Oni su 2016. godine su dobili sina Petra, godinu dana kasnije ćerku Mateu, dok je sin Sava na svet došao 2018. godine. 

Podsetimo, Vlada je tokom rukometne karijere igrao na poziciji levog beka. Kadetsku karijeru započeo je u Crvenoj zvezdi, a od 1997. god 2004. godine igrao je u Partizanu s kojim je osvojio najviše titula.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA