Mia se zadovoljno smeška dok je Bojan ljubi na "nezgodnom" mestu

Pevačica i njen dečko imaju dvogodišnju ćerku Emu

  • 5
Mia Borisavljevic i Bojan Grujic Foto: ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević (36) i njen partner, pevač Bojan Grujić uživaju u ljubavi, a ne libe se da javno pokažu koliko se vole.

Mia je na svom Instagram profilu objavila fotografije na kojima ona i Bojan razmenjuju nežnosti i poručila: "Srećan petak svima", uz emotikone čaša za šampanjac, aludirajući na slavlje.

Mia pravi selfi i zadovoljno se smeška, a Bojan je ljubi u vrat, dok na drugoj fotografiji ona namiguje i plazi se.

"Predivni ste", "Savršen par", pisali su joj u komentarima, a bilo je i onih koji su se našalili sa pevačicom: "Verovatno si nešto popila".

Podsetimo, Mia i Bojan imaju dvogodišnju ćerku Emu, a pevačica je jednom prilikom ispričala kakav je Grujić kada se naljuti.

- Kod Bojana sam upoznala da je strpljiv, a i ja sam to naučila, naš posao je takav da hoćemo sve sad i odmah, a ova situacija nas je naučila tome da se mora nešto sačekati. On se naljuti i tri dana može da ćuti, a ja hoću odmah da rešim. To me nervira, kao da je peti razred, ali dobro - ispričala je pevačica.

Video: Mia Borisavljević otkrila šta je najviše nervira: Užasava me kad misle da imam veštake

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA