Toni Cetinski zbog krize počeo da radi kao DJ: "Račun se odavno ispraznio, uhvatila se paučina"

Muzičar je bukiran već za nekoliko nastupa na terasama hotela na obali

  • 4
Toni Cetinski Toni Cetinski, Foto: ATA images

Toni Cetinski (51) ponovo je počeo da nastupa kao di-džej, usled krize koju pevači osećaju već nekoliko meseci, zbog nemogućnosti da nastupaju i drže koncerte.

Međutim, za one koji možda toliko dobro ne poznaju Tonija i njegovu karijeru, pevaču ovo nije prvi put da radi kao di-džej. Prvi put je to radio 1985. godine, u jednom klubu.

- Moj prijatelj koji je bio glavni DJ, ja sam mu pomagao, asistirao s pločama. Baš s pločama, sad još nisam došao u taj stadijum da radim s pločama jer mi fali muzičke arhive, ali ću se potruditi da na kraju završim na pločama - rekao je Toni za IN magazin.

Njegova Dj turneja ovaj put je počela na terasi luksuznog opatijskog hotela.

- Od žanrova, ja nisam sebe nikad ograničavao. Volio sam od AC/DC do Princea, što nema veze jedno s drugim, funky, rock, kasnije kad se pojavio onaj ACID i to smo, pa house, vocal house. Jedino taj trap ne mogu nikako, to je danas. To onda nije bilo. Regge, to ću isto da vrtim. Biće svega - ispričao je Toni u noći kada je nastupao.

Muzičar je bukiran već za nekoliko nastupa na terasama hotela na obali.

Kako kaže, račun mu je prazan.

- Paučina na računu! Nije se ispraznio, odavno se ispraznio, sad je već paučina. Znaš kad je trenutak da dođe paučina? Kad dugo ništa ne prolazi tu! A i pre je bilo tako, s obzirom na to da imam tih alimentacija za plaćati, bilo je uvek "Toni, je l' ti sela lova?". "Nije mi legla, ali je sela na kratko i odmah otišla dalje!". Tako da... Nećemo kukati, rekli smo, pozitiva! - priznao je.

Toni se osvrnuo i na one koji su rekli da bi zvezde trebalo da kopaju krompir, dok su im koncerti onemogućeni.

- Ja lično ne poznajem nijednog kolegu koji će reći da ga je sramota to raditi. Ili možda postoji, onda nije moj neki bliži prijatelj ili saradnik jer ja jednostavno nemam takve u blizini. Koliko god sam i s kim god sam pričao, a čuli smo se za vreme karantina, nisam primetio da je rekao da mu je problem nešto drugo raditi osim pevanja. To su predrasude - zaključio je Cetinski.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    15. avgust 2020 | 15:25

    Antipatičan lik.

  • Ih

    15. avgust 2020 | 12:19

    Kakva vest zapalila internet

  • Cccc

    15. avgust 2020 | 20:39

    Bar ce nesto raditi a ne kao pojedinci samo kukaju,ponizenje im da rade drugi posao a sad mi da im uplatimo pomoc. Kako da ne

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA