≫ 

Veljko Ražnatović ulaže 100.000 evra u imanje u Titelu: Evo šta sve planira da napravi

Poseban deo dvorišta biće namenjen Veljkovim ljubimcima

  • 43
Veljko Ražnatović, Titel, priprema za slavlje, rođenje sina Željka Ražnatovića Veljko Ražnatović u Titelu, Foto: ATA images

Veljko Ražnatović počeo je sa uređenjem imanja u Titelu, kako bi svaki detalj bio po meri njega i njegove žene Bogdane.

- Ceca im je kao poklon napravila bazen u dvorištu i to ih je motivisalo da srede kuću. To je ogromno imanje i žele od njega da naprave pravi raj. Veljko u Cecinoj vili u Ljutice Bogdana ima ceo spa-centar i želi isto da napravi i u Titelu. Veljko je već doneo i neke sprave za trening, tako da ima i ličnu teretanu - kaže sagovornik Informera.

Da bi imali potpunu privatnost, oko imanja su podigli veliku ogradu.

Zasadiće travu, cveće, tuje, a kupuje i baštenski nameštaj, ljuljaške, ležaljke.

- Akcenat su trenutno stavili na uređenje dvorišta. Uradiće i fasadu na kući. Oni imaju i jedan pomoćni objekat, koji je napravljen kao restoran. U njemu su slavili rođenje malog Željka. Razmišljaju da podignu još jedan takav objekat, ali i garažu.Žele da naprave mali raj. Tu odluku su doneli tokom karantina. Veljko je u martu i aprilu pobegao iz grada u Titel i tada je shvatio koliko život van prestonice može biti lep, komforan i opušten. On ne voli gužvu i medijsku pažnju, pa mu tamo mnogo prija - prenosi izvor.

Poseban deo dvorišta biće namenjen Veljkovim ljubimcima.

- Cecin sin ima oko 25 pasa. Svaki ima svoj boks. Veljko predano brine o njima. Ustaje ujutru da ih hrani, šeta ih, trenira... Potpuno im je posvećen. Hoće i te bokseve da ulepša. Uvešće i u njih grejanje kako se psi zimi ne bi smrzavali - zaključio je sagovornik.

VIDEO: Veljko uspavljuje svog sina srpskom partiotskom pesmom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • CH

    15. avgust 2020 | 14:12

    Ne voli medisku paznju a nema ga samo u nasim friziderima!Sve novine samo o njemu sestri i majci pisu.Zasto i dokle?Ima ovde posla za poresku upravu koliko hoces ali Srbija je to.Mala ali korumpirana zemlja.Niko nista ne radi ali lako se "iskesira" 100.000€ kao dobar dan.

  • Mimjan

    15. avgust 2020 | 12:25

    Veljko ulaze 100 000e haha Taj nema ni 1000 din dok ne pita mamu

  • Nikoleta

    15. avgust 2020 | 12:57

    Bolje receno ulazu ili njeni roditelji ili njegova majka a ne on. Odakle njemu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA