Anabela posle godinu dana videla majku: Pala joj u zagrljaj, pa počela da roni suze

- Srećne smo jer smo imale opet priliku da se sretnemo, a moglo je i drugačije - poručila je Anabela

  • 15

Anabela Atijas otputovala je sa porodicom u Švedsku, kako bi videla majku Jadranku, nakon punih godinu dana.

Pevačica je na Instagramu podelila snimak na kom se vidi kako ona i deca iznenađuju Jadranku koja se takvoj radosti nije nadala.

- Iznenađenjeeee! I, evo, konačno najlepši susret sa njom. Morala sam da podelim sa vama i ovu emociju, nismo se videle godinu dana, a toliko nam se toga izdešavalo. I da znate, srećne smo jer smo imale opet priliku da se sretnemo, a moglo je i drugačije... Čuvajte i volite svoje najbliže kao da sutra ne postoji. Čudna su vremena, sve prolazi, pa i mi. Majka - napisala je pevačica.

Anabela na snimku grli majku i plače joj na ramenu, a vidi se i kako su Jadranki krenule suze niz lice.

Snimak pogledajte na početku teksta.

Podsetimo, Anabelina majka je pre nekoliko dana izjavila da je njena unuka Luna "monstrum", te da joj je rekla da računa kao da je već umrla.

- Luna je moje dete, od kilo mesa sam je podigla, a vratila mi je sramotom. Došla sam da je vidim, da je zagrlim, a ona je nasrnula na mene i majku. Počela je da ludi i da nas udara. Čupala nas je i šamarala. Anabela je plakala, a meni je pozlilo. Ona ni tada nije prestajala da nas bije. Rekla je da smo veštice i da smo obe proklete, da smo krive što ona ima lude gene. Da žali što smo joj bilo šta. Ostavila nas je uplakane - ispričala je Jadranka za "Srpski telegraf".

- Zaklela sam joj se da računa kao da sam već umrla. Ne želim da mi sveću upali kada se budem upokojila. To dete je monstrum. Nervno sam obolela zbog nje. Ta devojka je bila za primer. Sve mi je pomagala, zvala me je "bakice". Sad je ne prepoznajem. To što je digla ruku na mene i majku neću joj nikada oprostiti. Kada budem umirala, možda, ali možda, ako se pokaje i zamoli me iskreno - rekla je Lunina baka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilija

    15. avgust 2020 | 14:14

    Da da, setila se. Sve zarad jednog teksta u novinama. Jadno.

  • Zof

    15. avgust 2020 | 15:06

    A baka uradila obrve strast boza,mora da je Gagi vodio kod svog gravera .

  • Hogar

    15. avgust 2020 | 20:12

    Je l nije mogla da vidi i izgrli majku bez kamera, onako od srca kako svi ostali rade?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA