≫ 

Slavica Ćukteraš javno podržala Tanju Savić u borbi da ponovo bude sa svojom decom

Pevačica je stala uz svoju koleginicu

  • 3
Tanja Savić, Slavica Cukteras

Slavica Cukteras, Slavica Ćukteraš Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Tanji Savić stigla je još jedna podrška u borbi da ponovo bude da svojom decom. Ovog putan, nju je podržala koleginica Slavica Ćukteraš.

- Kako se mogu majci oteti deca? Ko treba da radi svoj posao i vrati Tanji decu? Ko je taj koji može oteti decu? Vratite Tanji decu - napisala je Slavica na Instagramu

Inače, Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije izdalo je zvanično saopštenje povodom slučaja Tanje Savić, koja je muža Dušana Jovančevića prijavila za otmicu sinova.

O ovom slučaju pričao je i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Video: Slavica Ćukteraš pokazala svoje glumačke sposobnosti, usput isprozivala i muškarce

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djani

    15. avgust 2020 | 17:54

    Ma koga briga sta ce Cultaras da kaze i koga ona ppdrzava koje ona pa nju pitate za tudje probleme. Bolje neka gleda svoja posla.

  • Grobarka

    15. avgust 2020 | 19:25

    A do juče "pljuvala" po Tanji.

  • Gledano kao fenomen

    15. avgust 2020 | 21:13

    Da odmah kažem da mi je žao bilo čijeg propalog braka,naročito zbog dece koja tu ispastaju.Ali sa druge strane baš me briga za razne pevaljke kojima je i bio cilj da budu slavne i lagodno žive na visokoj nozi,naravno takođe da se "dobro udaju" nepogrešivo birajući problematične momke ili ti mangupe.Verujem da nisu pitale roditelje ili ti možda nas za mišljenje kad su donesile odluku za brak,tako neka nas i sad zaobiđu sa svojim ljubavnim jadima.Manite nas molimo vas raznih Sindi,Ćufteraški,Savićki..i njihovih ludiranja .Imaj Sud pa nek se preganjaju sa muževima.Kao što reče neko od komentatora kako je roditeljima Barbare Vitez i sličnima zbog svoje dece,to je tuga.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA