≫ 

Prošetali smo sa "Ženom od sultana" kroz njen rodni Kragujevac: Evo gde joj se desio prvi poljubac

Pevaciča je sa našom ekipom provela jedno popodne u njenom rodnom Kragujevcu, a pred našim kamerama se prisetila bitnih detalja iz svog detinjstva

  • 48

Pevačica Tijana Milentijević, koja je ovih dana veoma popularna zbog hita "Žena od sultana", ugostila je ekipu  ekipu telegraf TV-a u svom rodnom gradu Kragujevcu. 

Tijana nam je pokazala svoju rodnu kuću u kojoj živi od rođenja sa ocem, majkom, bratom i bakom. Obišli smo njenu Osnovnu i srednju školu, ali smo i iskoristili da se sa njom prošetamo njenim gradom. 

Pevačica se nije trudila da od nas sakrije gde se dogodio prvi poljubac, koji profesori su joj gledali kroz prste a koji ne. Ali, smo takođe saznali da je pohađala školu pevanja našim poznatih i veoma uticajnih pevača.

Kako smo se proveli u Kragujevcu i šta smo sve saznali pogledajte u videu na početku teksta! 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kragujevcanka

    23. avgust 2020 | 18:13

    Stidim se. Nekada ovakve stvari nisu mogle da se zamisle u Kragujevcu. Kragujevac je bio poznat kao grad u kome se slusao smak, odrzavao arsenal fest, u kome su Sasa Matic, Ceca....otkazivali koncerte ranije zakazane jel niko nije kupovao karte a blam da pevas pred par ljudi. I na kraju da izrodi ovakvu umetnicu.

  • Boka

    23. avgust 2020 | 16:35

    Ove muslimanske dobrodošlice kao novi pravac šunda treba odmah zabraniti. Ovo je strašno baš onako tipično šumadijski...

  • Aaa

    23. avgust 2020 | 16:51

    Preterujete sa ovom devojkom.A pesma je katastrofa.... prvo procitajte tekst... pa onda pevajte... toliko je besmislena pesma.... a ona se"primila" glumi neku zvezdu,meni je pesma vise za ismejavanje... ova devojka se toliko unakazila sa ovim operacijama... katastrofalno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA