≫ 

Zorica Marković 10 godina učestvuje u rijalitiju, a od njene zarade zavrteće vam se u glavi

Zorica je tokom "rijaliti karijere" zaradila veliki novac koji je uložila u svoju kafanu, nekretnine i budućnost svojih sinova

  • 12
Zorica Marković Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Pevačica Zorica Marković već deset godina učestvuje u rijaliti programima, zbog čega je mnogo puta bila na meti komentara.

Zorica je pre četrdeset godina započela svoju muzičku karijeru, a u jednom periodu bila je jedan od najistaknutijih izvođača narodne muzike.

Pevačica je otkrila koliko novca je zaradila tokom učešća u rijaliti programima, odnosno šta sve poseduje ona, ali i njeni sinovi.

- Pitaju me ljudi šta radim po rijalitijima kad sam imala onakvu karijeru... Šta radim? Pa, zarađujem pare. Ja imam preko 1.000 legalizovanih kvadrata na moje ime. Oduvek sam znala da štedim, pa sam stekla dosta imovine - rekla je Zorica u emisiji "Zdaruga - Narod pita".

- Imam dva sina kojima sam pomogla da se skuće. Svaki roditelj bi pomogao svom detetu da što pre kupi krov nad glavom. Sa druge strane, kafana mi je odlično radila pre korone, ali nadam se da ću uskoro opet da je otvorim - dodala je pevačica.

Podsetimo, pevačica je učestvovala u sve tri sezone rijalitija "Zadruga", a mnogim takmičarima zadavala je ozbiljne glavobolje svojim komentarima za crnim stolom.

Video: Mina posle dve godine iznela šok tvrdnje: Zorica je htela da me podvodi u sobama pored restorana!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arsa

    21. avgust 2020 | 23:06

    Dok je budala biće još kvadrata za nju i ostali polusvet.

  • Ivan

    22. avgust 2020 | 12:24

    Vece zlo ne videh od tebe Zorice,sina Dejana rodila sa 15g i ostavila,Iliju sramota da ti se javi,a unuke nemas uopste bog te kaznio.

  • Bane

    22. avgust 2020 | 13:35

    O kojoj karijeri ina govori ? Ta žena nema ni jednog hita, uvek je pevala po svadbama i vašarima. Sci je znaju po rijaltuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA