≫ 

Srpski glumci se tajno venčali tokom pandemije korona virusa

Venčanje je obavljeno u Beogradu u prisustvu najbližih, a medeni mesec čeka bolja vremena

  • 9
Nenad Heraković, Tara Toševski Tara Toševski i Nenad Heraković/Foto: Instagram/tara.tosevski

Srpski glumac Nenad Heraković (36) i glumica Tara Toševski u tajnosti su se venčali tokom pandemije korona virusa. Sudbonosno "da" izgovorili su u maju u Beogradu, a slavlje i medeni mesec sačekaće bolja vremena. Do tada, uživaju u lepotama Srbije.

O njihovom venčanju nije se znalo, jer su uspeli da sačuvaju privatnost, a ljubav su krunisali brakom u prisustvu najbližih.

- Svadbeni ručak je protekao skromno, u krugu najbližih, uz mnogo zabave i u divnoj atmosferi. Od samog početka Nenad i ja smo složni u svemu - rekla je Tara za magazin "Gloria".

- Venčali smo se u opštini Rakovica, 17. maja, na dan koji smo odredili još kad smo se verili. Tada smo i burme naručili. Crkveno venčanje održano je u novoizgrađenoj crkvi "Sveti Nikola", koja se nalazi u okviru manastira "Rakovica". Za nas je to imalo snažnu i lepu simboliku pošto je to moja, a sada i Tarina slava. Uslovi koje je nametnula aktuelna situacija naveli su nas da budemo praktični i društveno odgovorni, tako da smo i svadbeni ručak upriličili nedaleko od manastira, samo sa kumovima i najbližim članovima porodice.

- Kada se promene propisi socijalne distance i sve bude bezbedno, napravićemo proslavu na kojoj ćemo okupiti sve drage prijatelje - izjavio je glumac za magazin "Hello".

Zanimljivo je i to da je Tara završila psihologiju, a bavi se glumom. Lepa crnka je paralelno studirala oba fakulteta.

 
 
 
View this post on Instagram
❤️💙🤍😇🙏🏻🍀#nenadherakovicA post shared by Tara Tosevski (@tara.tosevski) on

- I Nenad i ja smo mnogo putovali, ali ne bismo imali ništa protiv da medeni mesec obeležimo na nekoj neistraženoj destinaciji. Biće prilike, naravno. Do tada uživamo u obilasku Srbije, koju obožavamo. Oboje smo veliki zaljubljenici u prirodu, volimo životinje, a kako nam je zemlja raskošno lepa i bogata u tom pogledu, mnogo je mesta koja zaslužuju da budu posećena. Za sada smo usmereni na Taru i Zlatibor, planine za koje me vežu najlepša sećanja, pa im se rado vraćam - izjavila je glumica za pomenuti magazin.

Glumački par je od samog trenutka upoznavanja osetio međusobnu povezanost i sklad u svim životnim segmentima, a godinama su se kretali u istom društvu i bavili istim poslom pre nego što su se konačno upoznali. I taj susret bio je sudbinski.

- "Niški filmski susreti" bili su fatalni. (smeh) Upoznali smo se slučajno, na mestu na kojem smo najmanje očekivali da ćemo naći životnu ljubav. Sve se odigralo brzo i sudbinski. Bila je to ljubav na prvi pogled - istakla je glumica.

Glumac se oženio u farmerkama, naravno uz Tarinu podršku.

-  Tu odluku doneo sam u poslednjem trenutku, uz Tarinu podršku. Da je izrazila želju da obučem svečano odelo, to bih svakako učinio - rekao je Nenad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ortodox RS

    25. avgust 2020 | 12:29

    Jako poznati bas.Nisu mogli od medija da ostanu zivi koliko su popularni pa su se onda u ilegalu dali hahaha.....

  • Ovi su glumci

    25. avgust 2020 | 10:05

    Kao i ja.

  • Joja

    25. avgust 2020 | 13:25

    Ja prvi put cujem za ove 🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA