≫ 

Boban Rajović kao specijalni gost među neviđenim lepoticama: Ona najlepša mu se posebno obratila

Pevač je bio član žirija i specijalni muzički gost na izboru za najlepšu ženu Balkana

  • 2
Boban Rajović Boban Rajović/Foto: Nikola Tadić

Pevač Boban Rajović prihvatio je poziv organizatora da bude član žirija izbora za najlepšu ženu Balkana, kao i specijalni muzički gost te večeri.

Rajović je na prestižni događaj došao sa lepom suprugom Draganom koja se često spominje u medijima, iako za 20 godina karijere njenog supruga nikada nije dala nijednu izjavu.

Na izboru je dodeljeno nekoliko titula, a najlepše devojke koje su ponele kući lentu pozirale su sa Rajovićem koji im je poželeo svu sreću i uspeh u nastavku karijere.

Najlepša te noći bila je mlada Amina Hasanbegović iz Sarajeva, koja se Bobanu na podršci javno zahvalila zajedničkom fotografijom na Instagramu, uz komentar: "Moj dragi Boban Rajović" i emotikon srca.

Zanimljivo je da će upravo neke od nagrađenih lepotica možda biti glavne glumice u nekoliko njegovih novih spotova koji se uveliko pripremaju, s obzirom na to da je i za vreme pandemije korona virusa vredno radio i sve ove mesece unazad bio u kontaktu sa saradnicima sa kojima se dogovarao oko novih pesama.

VIDEO: Rajović prvi napravio lom u Hrvatskoj posle pauze zbog korona virusa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA