Kija opljačkana u Hrvatskoj, lopovi odneli torbu sa 1.500 evra i sve kartice

Kockareva je shvatila da joj nema torbe tek kada je pozvala konobara da plati račun

  • 75
Kristina Kija Kockar Kija Kockar, Foto: Twitter/@kijakockar

Kristina Kija Kockar je doživela veliku neprijatnost kada je opljačkana u Poreču, zbog čega je morala da prinudno prekine odmor u Hrvatskoj.

Naime, Kockareva je pokradena u jednom restoranu, kada je lopov odneo njenu tašnu u kojoj se nalazio sav kreš i platne kartice koje je imala.

Ona je ostala bez 1.500 evra u gotovini,  a iako je Kija krađu odmah prijavila nadležima, počinioci još uvek nisu pronađeni, piše Informer.

Kako se navodi, ona je bila na meti lopova u restoranu u koji je sa prijateljicom otišla na večeru. U jednom momentu joj je zazvonio telefon, pa je izašla napolje kako bi na miru razgovarala, a njena drugarica je tada otišla do toaleta, ispričao je izvor blizak Kockarevoj.

Kada su se vratile za sto, nastavile su da ćaskaju još pola sata ne sluteći da su pokradene. Kija je shvatila da joj nema torbe tek kada je pozvala konobara da plati račun. Torba joj je bila okačena za stolicu na kojoj je sedela, navodi izvor.

Odman nakon što je videla da joj nema torbe, Kija je počela da paniči jer je pokradena i ostavljena bez novca koji je ponela na letovanje. Ona je odmah napustila restoran i zaputila se u policijsku stanicu gde je prijavila ceo slučaj.

Policija je uzela iskaz od pevačice, nakon čega su uzeti i njeni podaci kako bi joj javili ukoliko uhvate počinioce. Kija se zatim odmah zaputila u hotel, spakovala i ujutru rano krenula za Beograd.

- Trebalo je da ostane još tri dana na moru, ali nije imala više para, pa je prekinula odmor. Ovo joj baš nije trebalo sada kada nema tezge, a nju su još i pokrali. Ali proći će je to, ona je jaka žena. Navikla je da se bori kroz život - naveo je izvor pomenutog lista.

Kija se po povratku u Beograd odmah zaputila u banku, kako bi sredila sve oko ukradenih kartica i izvadila nove.

- Ne pitajte me ništa! Upravo sam u banci, vadim nove kartice. Stvarno nemam vremena da pričam, u gužvi sam - kratko je rekla Kockareva ovim povodom.

Video: Kija Kockar pokazala seksi preplanulo telo u bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbija

    26. avgust 2020 | 20:11

    Kako li vas ne smore ovi ljudi Boze me sacuvaj...

  • Milovan

    26. avgust 2020 | 16:35

    Samo napred Kija.

  • Kea

    26. avgust 2020 | 19:56

    Ovo je više nego strašno. Odeš na more da se odmoriš pa te pokradu i to u Hrvatskoj. Njeni mnogo robni fanovi su u Kiju i uvek će je podržati.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA