Arkanov znak, nosiljka od 1.122 €, personalizovana posteljina: Top 6 detalja iz doma Ražnatovića

Ovo je šest najjačih foto momenata Veljka, Bogdane i njihovog sina Željka

  • 21
Bogdana Veljko Ražnatović Printskrin: Instagram/veljkoraznatovic

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana pobrinuli su se da njihov naslednik Željko od rođenja uživa i unapred su mislili na svaki detalj - gde će da spava, kakvu kolevku će imati, šta će nositi.

Nosiljka sa znakom Veljkovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana, specijalna kolevka, soba kao iz bajke, kolica sa srpskim grbom i poznatim simbolom, anđeoska pidžama za malog Željka, kao i peronalizovana posteljina za Bogdanu i Ražnatovića najupečatljivijih su top 6 momenata tročlane porodice.

Bogdana se porodila 3. juna, a tri dana kasnije Veljko je došao po suprugu i naslednika Željka, kojeg je iz porodilišta izneo u nosiljci koja na vrhu ima glavu tigra, zaštitni znak njegovog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

Iako je simbolična, Ražnatoviči nisu naručili nosiljku, već su pronašli gotovu. Nju je dizajnirala poznata englska pevačica i tekstopisac  Palomi Fejt, za kuću "Cosatto".

Na zvaničnom sajtu cena nosiljke je bila 999,95 funti, odnosno 1.122 evra, a na dan kada je Ražnatović izveo sina iz porodilišta, pisalo je da je ona rasprodata.

Kada su malog Željka doveli u porodični dom Ražnatovića, stigla je posebna kolevka, koju je naručila ponosna baka Ceca RažnatovićKolevka je urađena u kraljevsko plavoj boji, na vrhu je ugravirano ćirilično slovo Ž, u zlatnoj boji, kakvi su i nogari kolevke.

U sobi malog Željka dominiraja kraljevsko plava boja, a Ražnatovići su unapred mislili na svaki detalj, pa kutak za njihovog naslednika izgleda kao iz bajke.

Na zidovima nalaze se police sa medvedićima, a na istom ćiriličnim slovima ispisano je Željkovo ime, kao i na kutiji koja stoji na stolu gde ga porodica presvlači.

Tik iznad Željkove glave u uglu kreveca nalazi se ikona Svetog Nikole, koji je inače i zaštitnik porodice Ražnatović, jer je to i njihova krsna slava.

Veljkov sin ima i posebna kolica, koja su stigla kao poklon, a imaju jak simbol, kao i natpis sa snažnom porukom. U pitanju su kolica sa srpskim grbom i natpisom: "S verom u Boga, za kralja i otadžbinu. Sloboda ili smrt".

Ražnatovići su mislili o svemu, o čemu svedoči i preslatka garderoba, kao i pidžama u Željkovom znaku. On ima belu anđeosku pidžamu sa krilima, u kombinaciji sa kapicom na kojoj je ispisano ćirilično slovo "Ž".

Kako je Veljko profesionalni bokser pobrinuo se da njegov naslednik već ima boksersku opremu. Naravno, u bojama zastave Srbije, sa aplikacijom glave tigra i sa zlatnim natpisom "Željko", na kapuljači.

Ponosni roditelji pored kutka za naslednika, pobrinuli su se da i njihova spavaća soba bude posebna, a bračni krevet ima upečatljiv detalj.

Posteljina na ogromnom krevetu je personalizovana, pa na Bodaninom jastuku pišu inicijali B. R., a na Veljkovom V. R., i to na ćirilici. Posteljina je svilena, a sa strane kreveta je po jedan crni stočić.

Video: Anđeoska pidžama, kolevka... Ceca objavila najslađi snimak malog Željka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA