≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Ovo su bivše Bikovićeve ljubavi! Prave su lepotice, a sve ih povezuje jedna osobina

Vreme čitanja: oko 2 min.

Milošu mnogi muškarci mogu pozavideti na izgledu bivših devojaka

  • 19
Miloš Biković Foto: Marko Jovanović

Jedan od najpopularnijih srpskih glumaca Miloš Biković svojim talentom osvojio je naklonost publike, a izgledom i harizmom osvaja simpatije mnogih pripadnica nežnijeg pola.

Mnoge žene priželjkuju partnera kao što je Biković, a njegove bivše devojke su prave lepotice, a sve ih povezuje prirodan i negovan izgled. 

Miloš je pre više od deset godina bio u vezi sa koleginicom Anjom Alač, ćerkom glumice Vesne Čipčić. Njih dvoje su zajedno studirali, a nagađa se da se njihova ljubav rodila se iz prijateljstva.

Anja je nakon raskida sa Bikovićem uplovila u vezu sa kolegom Radovanom Vujovićem. Međutim, kada je i toj vezi došao kraj, ona i Miloš su obnovili romasu 2015. godine.

Oni su sada u dobrim odnosima, a s obzirom na to da su zajedno strudirali, često se druže na okupljanjima kolega sa klase.

Miloš je na početku karijere bio u vezi sa glumicom Brankicom Sebastijanović, sa kojom je snimao seriju "Samac u braku".


Bikovićeva velika ljubav bila je i lepa ruska glumica Aglaja Tarasova, ali nakon godinu i po zajedničkog života, Miloš je na Instagramu objavio da su oni raskinuli.

Inače, na snimanju filma "Mitovi" Miloš je imao intimnu scenu sa glumicom Ksenijom Rapoport, koja je zapravo Aglajina majka.

- Miloš i ja smo se dugo zabavljali i u jednom trenutku bilo je logično da majci predstavim dečka. On i ja smo razgovarali i smišljali kako je najbolje da to izvedemo. Nikako nismo uspevali da ugrabimo neku dobru priliku za to njihovo upoznavanje - ispričala je glumica za ruske medije.

- Igrom slučaja, Miloš je baš u to vreme dobio ulogu u filmu, a tu je igrala i moja majka Ksenija Rapaport. Šokirala sam se kada mi je Miloš rekao da baš od svih glumica u filmu moja majka igra njegovu ljubavnicu i da će imati i jednu vrelu scenu! - rekla je ona i dodala:

- Redovno sam odlazila na snimanje "Mitova", ali tog dana kada se snimala ta scena između mog momka i moje majke nisam smela da se pojavim. Ostala sam kod kuće, sedela, gledala u jednu tačku i razmišljala: 'Bože, šta ti je život...".

Poslednja Miloševa devojka, koju je predstavio javnosti, jeste manekenka Barbara Tatalović, koja je imala manju ulogu u filmu "Hotel Beograd". Njih dvoje su nakon godinu dana veze raskinuli.

Video: Miloš Biković i Miodrag Radonjić otkrivaju sve o filmu Južni vetar 2

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hihihihihihihi

    3. septembar 2020 | 00:31

    Najlepsa Brankica Sebastijanovic ! Divna devojka , predobra glumica iako je mlada ! Aglaja takodje lepa , ali naše je naše ! Isto vazi i za Anju . A sto se tice njihovih obrva , fenomenalne su , prirodne , a ovi pljuvaci kojima se ne svidjaju ce uginuti od ljubomore !

  • Neko normalniji od vas

    2. septembar 2020 | 23:04

    Uživaj Miloše pusti zavidnu naciju zemlje Srbije .. nikad se neće ovde uspeh praštati a ti ga imaš i previše za svoje godine. Svaka čast i na karijeri i na prelepim devojkama koje se šetao. Normalan Srbin

  • Ja to tako

    2. septembar 2020 | 20:06

    Ova prva ima obrve kao Musa Kesedzija!!😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA