≫ 

Boban Rajović sam posetio crkvu za koju je posebno vezan: Razlog je mnogo jak

Venčanje Bobanove ćerke trebalo je da bude u maju ove godine, ali je odloženo zbog pandemije korona virusa

  • 6
Boban Rajović Foto: Nikola Tomić

Popularni pevač Boban Rajović (48) jutros je, 3. septembra, išao u crkvu Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi, kako bi dogvorio ćerkino venčanje.

Naša ekipa uslikala je poznatog pevača u porti crkve, a kako smo saznali, Rajović dogovara zakazivanje venčanja, pred Bogom, za svoju naslednicu Ivanu.

Kao što je poznato, venčanje Bobanove ćerke trebalo je da bude u maju ove godine, ali je odloženo zbog pandemije korona virusa. Nakon što se epidemiološka situacija stabilizovala porodica Rajović planira svadbu.

Trenutno biraju pogodan datum, a ceremonija venčanja verovatno će biti u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog, jer porodica Rajović godinama unazad tu dolazi i vezani su za nju.

Pevač je veliki vernik, kao i njegova porodica, a na društvenim mrežama često objavljuje ovog sveca. Inače, Bobanova lepa ćerka nedavno je završila državni fakultet i radi u danskoj vladi.

Podsetimo, Boban je sa suprugom Draganom u braku više od 25 godina i imaju troje dece. Pored Ivane, koja se ukoro udaje, pevač ima ćerku Anđelu i sina Andriju. 

Video: Rajović prvi napravio lom u Hrvatskoj posle pauze zbog korona virusa

(Telegarf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    3. septembar 2020 | 21:31

    Moje misljenje je da covek( mislim na Bobana) ,u ovakvim teskim vremenima i vrednostima izvetoperenim,jednostavno se bori i zeli da bude sto normalniji i da zivi tako gajuci porodicne vrednosti a i drustvene,sto je za svaku pohvalu.

  • Boža zemunac

    3. septembar 2020 | 21:51

    BOGU HVALA I NEKA JE SA SREĆOM.

  • Ortodox RS

    3. septembar 2020 | 21:30

    Izuzetno vazna vest.Bilo je i na BBC.Svet je odusevljen.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA