Karleuša o ćerkama, prijateljstvu sa Natašom Bekvalac i novim pesmama

Njene ćerke su prave zvezde društvenih mreža, a Jelena kaže da će im pružiti punu podršku ako izraze želju da postanu pevačice

  • 7

Pevačica Jelena Karleuša (42) je 7. septembra priredila bajkovitu rođendansku proslavu za svoje naslednice Atinu (12) i Niku Tošić (11) u dovrištu njihovog novog doma na Dedinjua čije ste ekskluzivne kadrove mogli da vidite na Telegraf.rs portalu.

Jelena se potrudila da iznenadi svoje ćerke, pa je u saradnji sa svojim timom organizovala zabavu koja je bila prepuna izenenađenja za njene mezimice.

- Ja imam sad dupli njihov rođendan, imam tu situaciju da imam dva rođendan u istom danu, a to je stvarno velika organizacija. One sada ulaze u pubertet i zahtevi su sve veći i luđi, tako da se ja nadam da sam i ovaj put uspela da ispunim sva njihova očekivanja - priča nam Jelena i dodaje sa kakvim se to novim zahtevima od strane njenih ćerki, susreće u ovom periodu:

- Atinu sam šminkala pre nego što smo krenuli ovde, želela je ajlajner i onda je počela da gleda po mom cipelarniku i rekla mi: "Šta mislis da obujem neke tvoje štikle". Eto, napunila je 12 godina i gledala je moje štikle, ja se plašim godina koje dolaze.

No, ipak pored svega Karleuša ističe da je srećna i ponosna na ćerke jer su odlične učenice i vrlo su vaspitane, a ono što ju je naučila pokojna majka Divna, sada prenosi i na Atinu i Niku.

- Ja moram da kažem da je Duško upisao Niku na fudbal, tako da smo trenutno u treniranju fudbala što se Nike tiče, ali sam sigurna da neće biti fudbalera. Atina ne zna da li će biti odbojkašica, plesačica, manekenka, glumica...sve ona hoće, tu je na mamu - priča nam JK.

Jelena je, kako ističe, neko ko nema baš puno prijatelja sa estrade, ali kaže da je sa Natašom Bekvalac često u kontaktu jer imaju puno zajedničkih tema, a jedna od njih jesu i deca.

- Pa pričala sma dosta na tu temu sa Natašom, jer delimo iste životne problem i kada je reč o poslu i kada je reč o deci. Imamo mnogo zajedničkih tema, da kukamo jedan drugoj. Nataša je prvenstveno divan čovek, majka koja ima devojčice za koje se sama bori, a to je za veliku pohvalu i podršku. Ima jednu tinejdžerku i jednu malu devojčicu, tako da jedna drugoj dajemo savete - kaže nam Karleuša.

Jelena Karleuša, Atina, Nika Tošić Jelena sa ćerkama Nikom i Atinom, Printskrin: Telegraf.rs

Mnoga deca javnih ličnosti često naslede talenat svojih roditelja i pođu njihovim stopama. JK nam je otkrila i da li je su njene mezimice nasledile tu ljubav prema muzici od nje, ali i da li bi ih podržala ako u budućnosti ako neka od njih dve poželi da postane pevačica.

- Mojim poslom, o, da, vrlo da. Čak pokušavam da ih nateram da malo puste glas i da ih čujem, pošto je Nika jako talentovana pevačica. Da čujem ja da li će mama jednog dana biti mamadžerka - kroz smeh nam otkriva Jelena.

Šta su nam Jelena i njen saradnik Zoran otkrili o novim pesmama i albumu koji se uveliko "krčka", ali i kakvo je iskustvo upravljati avionom pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ekskluzivno: Ovako su ćerke Jelene Karleuše proslavile rođendane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA