Unuka tvorca "Žikine dinastije" otkriva da li će igrati u nastavku legendarnog ostvarenja

Miona je ispričala šta je presudno u odabiru uloge

  • 2

U novoj epizodi "BACKSTAGE-a", glumica Miona Marković, unuka pisca Jovana Markovića, tvorca "Žikine Dinastije" otkriva da li je dobila poziv da se pojavi u nastavku legendarnog ostvarenja. 

Novu epizodu pogledajte u videu na početku teksta! 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    9. septembar 2020 | 22:41

    Ako sam dobro razumeo pravi se neka nova zikina dinastija,mislim da nebi tu trebalo nista dirati jer takav sklop glumaca tada bolje nisu mogli odabrati od njih koji do danas plene i svojom uverljivoscu na gledaoce,grota bi bilo skrnaviti takvo veliko delo a sa jedne strane dokaz da danas nema takvih kreativnih scenarista,reditelja ,glumaca ,i onda pokusavaju na slavi nekih filmova da grade karijeru ali orginal je uvik orginal i zvace se orginal a kopija je uvek kopija koja nikad nemoze imati takvu uverljivost u narodu kao orginal

  • Grof

    10. septembar 2020 | 08:10

    Ja bih voleo da vidim na sta ce liciti ova nova Zikina dinastija.. Verujem da nece biti ni do kolena onom kultnom originalu.. Kao sto mislim da ni kamiondzije ne mogu biti bez Pavla i Ckalje.. Videli smo da cim zagrizemo neku ozbiljnu tematiku i pokusamo nesto svetski ispadnemo zesce smesni.. Primer za to je serija Nemanjici.. Vrhunski glumci ali sve ostalo je ocajno uradjeno.. Tako da,pokusaj da se ozivi nesto za sta nemamo kapacitet je velika greska..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA