Iskrena Ceca Ražnatović: Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula. Estrada je stvarno u problemu

"Zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade" - rekla je folk zvezda po povratku iz Švajcarske

Aerodrom Ceca Ražnatović Foto: ATA Images

Ceca Ražnatović i njen kolega Aca Lukas imali su uspešan nastup u jednom noćnom klubu u Lucernu, gde publika uživala u brojnim njihvoim hitovima. Folk zvezde su se, kao što smo već pisali, u nedelju vratile u Beograd.

Pre nego što je otišla kući, Ceca Ražnatović otvorila je dušu ispred beogradskog aerodroma "Nikola Tesla",  gde je pričala kako o nastupu u Lucernu, tako i o problemu s kojim se suočava estrada.

Naime, kao što je poznato, pandemija korona virusa uticala je na to da se brojni nastupu pevačica i pevača ne održavaju ili otkazuju.

- U Lucernu je mnogo opuštenije. Moranje je da nose maske u zavtorenim prostorima, na ulicama ne, potpuno slobodno šetaju. Cirih je nešto drugačije, oni su rigorozniji, verovatno što su imali porast zaraženih. U svakom slučaju, meni je bilo dovoljno da samo izađem na binu i da osetim tu energiju napokon. Stvarno nam to fali - rekla je Ceca za emisiju "Exkluziv" i nastavila:

- Estrada je stvarno u problemu. Ne pričamo sada o meni, Čoli, Lukasu, Breni... A što i da ne pričamo o nama? Nama su troškovi jezivi, prihodi su nula, a zamislite tek ove ljude koji za mnogo, mnogo manje para rade. Mislim da to nije fer. To nešto što mediji malo provuku, estrada kuka. Pa kuka, naravno, zato što i mi imamo porodice i mi smo živa bića koja treba da opstanu - iskrena je folk zvezda.

Ceca navodi da je bilo putnika na njenom letu.

- Lukas i ja smo bili sami u biznisu, ali je bilo putnika. I na tamo, i na ovamo. Narod funkcioniše, mora život da se nastavi . Ovo može da traje Boga pitaj do kada, ali mi moramo da živimo i da preživljavamo - navela je ona.

Ceca Ražnatović i Aca Lukas na beogradskom aerodromu:

Video: Ceca zgodnica prava: Pevačica nikad boje nije izgledala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nešto razmišljam

    10. septembar 2020 | 14:27

    Prodaš par džipova, smanjiš obezbeđenje, punoletne članove domaćinstva zaposliš, ne moraju da se vucaraju po bazenima morima i jahtama. Ali da skratim, samo živite kao što žive tvoji zemljaci u Žitorađi i Bog da te vidi.

  • Ja

    10. septembar 2020 | 13:39

    Manje trosite ! Koliko ste para zaradili ,mi sa fakultetom necemo ih nikad ni videti.

  • Stanko

    10. septembar 2020 | 18:59

    A kad se uzme 100.000 za Novogodisnju noc, tad se ne kuka. Pa to sto ste zaradili sad trosite, vi bar imate sta da trosite. Sta ce oni koji rade za male pare. Oni o 100.000 mogu da sanjaju samo. Da li ce u zivotu zaraditi toliko. Sramota Estrade !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA