Hrvatska pevačica zadigla kimono i pokazala gaćice, muž joj odmah prokomentarisao sliku

Iako je na pragu pete decenije života, Žanamari na izgledu mogu da pozavide i duplo mlađe

  • 3
Žanamari Perčić Žanamari, Foto: Instagram/zanamari

Hrvatska pevačica Žanamari Perčić je veoma aktivna na društvenim mrežama, gde često svoje pratioce počasti zanimljivim fotografijama.

Ovog puta pevačica je ispozirala u zanimljivoj modnoj kombinaciji, a kako je verovatno malo želela da zaintrigira sve, ona je rukom zadigla kimono i pokazala gaćice.

- Mislite li da možemo leteti? E pa ja mislim. Ja letim! -napisala je uz objavu pevačica.

Kao što je i očekivano, njena objava je zapalila maštu mnogih, pa su joj u komentarima pisali: "Ti si vatra", "Povredi me mama", "Tvoj suprug je osvojio zlatni džekpot", međutim komentar koji je ubedljivo privukao najviše pažnje, jeste onaj koji je napisao njen muž.

- Ajde se ti prizemlji pa da odemo na ručak - poručio je Mario svojoj supruzi.

Inače, Žanamari je pre nekoliko dana proslavila svoj 39. rođendan, ali bez obzira na fizičkom izgledu i savršeno zategnurnom telu joj mogu pozavideti i duplo mlađe.

 
 
 
Погледајте ову објаву у апликацији Instagram
Do you think we can fly? Well I do, I do... FLY! *Kimono @bemystique *Bikini @asosОбјава коју дели Žanamari Perčić (@zanamari) дана

Svoju karijeru je započela 2004. godine, učešćem u jednom muzičkom takmičenju u Hrvatskoj od kada i postaje jedna od popularnijih izvođača u njihovoj zemlji. Ipak svoje prve muzičke koraka, ona je napravila još početkom 2000- tih, kad se posle završenog fakulteta odselila u Nemačku i snimila svoj prvi singl koji joj nije doneo nešto mnogo uspeha.

Pre šest godina, ona se udala za Marija Perčica, a iste godine sa njim dobija i ćerku Gabrielu. Osim muzike, njena velika ljubav je i fitnes kojim se skoro pa profesionalno bavi.

Video: Polugola Nives pozira na terasi, svojim oblinama podgrejala temperaturu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kekw

    12. septembar 2020 | 23:13

    Zanamari? 😂 wow ok

  • Др

    13. septembar 2020 | 07:08

    Жанамари!!??? Јесте ли сигурни да није из околине Пожаревца!???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA