≫ 

Zvezda Granda se umesto pevanja bacila na rad u vinogradu: "Super mi je i uživam"

- S obzirom da opravdano ne puštaju da nastupamo na sceni, odlučio sam da nastupam svaki dan u vinogradu - napisao je Antonio Krištofić

  • 4
Antonio Krištofić Antonio Krištofić Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Pandemija korona virusa napravila je velike probleme širom sveta, a mnogi pevači su zbog toga uskraćeni da nastupaju. Dok se ovaj globalni problem ne reši, zvezda Granda Antonio Krištofić rešio da pevački posao zameni onim u vinogradu.

- S obzirom da opravdano ne puštaju da nastupamo na sceni, odlučio sam da nastupam svaki dan u vinogradu i garantujem najbolju berbu do sad! Super mi je i uživam u ovoj prirodi i miru.Neki su me čak i prepoznali i pitali me "što je tebe navelo ovde?"... Moram da priznam da sam se na trenutak osećao kao vanzemaljac pa sam im odgovorio da ću im drage volje i zapevati. Živeli - napisao je Antonio Krištofić i objavio slike iz vinograda.

Da mladi pevač uživa u radu na vinogradu svedoči i snimak koji je objavio na Instagramu.

- Rekli su da bi bilo najbolje da muzičari beru krompir pa s obzirom na to da nisam neki ljubitelj pomfrita, više sam od dobrog vina, izabrao sam ovo - napisao je Antonio Krištofić.

Video: Radiću brutalno i bez milosti: Marija oduševila novom frizurom na snimanju Zvezda Granda i poručila:

Video: Karleušina mlađa ćerka tražila neobičan poklon za rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA