≫ 

Lav Pajkić ispričao kako su izgledali poslednji dani Isidorinog života: "Dala je sve od sebe"

- To je osećaj ekstremne praznine koju nikada nećemo moći da ispuniti - kaže Lav

  • 4
Lav Pajkić Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

Lav Pajkić, sin pokojne spisateljice Isidore Bjelice, je sa najbližim članovima porodice i prijateljima danas, 13. septembra, obeležio 40 dana od smrti svoje majke.

Tačno u podne njena porodica, rodbina i prijatelji održali su pomen na Novom groblju, u Aleji zaslužnih građana, gde je položena njena urna. Lav je sad kroz suze progovorio o svojoj pokojnoj majci i otkrio koliku prazninu oseća posle njenog gubitka.

- Nažalost, nisam jedini koji prolazi kroz ovu situaciju i to je teško opisati ljudima koji to nisu prošli. To je osećaj ekstremne praznine koju nikada nećemo moći da ispuniti. Ona je iza sebe ostavila mnogo i na sreću možemo da je se sećamo kroz njena dela i nekako pokušamo da zaboravimo taj težak period iza nas - rekao je Lav u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

On je otkrio i kako se njegova mlađa sestsra, ali i njegov otac Nebojša bore sa tim da Isidora više nije među njima.

- Mi smo kao porodica, svako od nas je na svoj način različit. Vila je ipak mala, sada se bliži i 20. godini polako. Nebojši je Isidora sve u životu bila. Izgubiti partnera na taj način je strašno - rekao je Lav.

- Često pričamo kako je to neverovatno, oni su se stalno dopisivali i nikako da stigne ta poruka. To je ekstremna praznina i svako je doživljava na svoj način. Ne zna se kome je teže. Svakako na nama je da se borimo i da širimo njenu ideju o ljubavi - zaključio je je Pajkić.

Iako je od opake bolesti bolovala punih osam godina, Lav kaže da su nekako svi bili spremni na to, ali da se on ipak u podsvesti nadao da do takvog kraja neće doći.

Lav Pajkić Lav Pajkić, Printskrin: Youtube/Emisija Premijera

- Ova situacija s njenom bolešću je trajala 8 godina, svi zajedno smo toliko puta pričali o tome i nadali se da neće doći do ovog trenutka, ali smo se svi zajedno spremali na to, ali čovek ne može da bude spreman. Ja sam duboko verovao da neće doći do ovoga - ispričao je Lav i dodao kako su izgledali poslednji dani Isidorinog života:

To je bilo strašno iskustvo za nju i za nas... Tako da, dala je sve od sebe i to je nešto što ostaje. Ona je jedan deo provela poslednjih nekoliko meseci u stanu koji smo mi iznajmili u centru grada, zato što nam je bilo lakše. Taj stan je postao kao mala klinika, zatim je trebala da nastavi lečenje na Ohridu, međutim tamo se situacija pogoršala i vratili smo je. U bolnici Sveti Sava je...

Video: Teške suze Nebojše Pajkića i dodiri podrške Isidorine dece na bolnoj komemoraciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    13. septembar 2020 | 17:29

    Voditelj je bio mnogo nepristojan postavljajući najintimnija pitanja o Isidorin poslednjim danima.

  • 🈚

    13. septembar 2020 | 19:18

    Znate sudbina za sve plati. Možda je ovako moralo da bude. Šta su sve za ovih 10 godina za vreme ove vlasti radili dobro je da ih nešto gore nije steefilo. Ne radujem se tuđoj nesreći, ali sam ravnodušan prema ovoj ženi.

  • laki

    13. septembar 2020 | 20:42

    Jel ovo i njegova sestra u skupstinu ili? dobro su se osigurali obadvoje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA