≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Srpkinja udata za milionera iz Kazahstana: I bogati mogu biti voljeni, 4 dece su kruna naše ljubavi!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Milica sa mužem ima četvoro dece - Filipa, Gošu, Lava i Sofiju

  • 53

Influenserka Milica Polskaja veliku pažnju privlači svojim izgledom na društvenim mrežama, ali i načinom života nakon udaje za bogatog Kazahstanca, kojem vešto krije identitet.

Ona se u Dubai preselila zbog posla hostese u jednom klubu.

Međutim, upoznala je budućeg supruga koji ju je svakodnevno obasipao pažnjom, skupim poklonima, te se njen život nakon udaje promenio u potpunosti.

Milica sa mužem ima četvoro dece Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Primetno je da je na sebi imala nekoliko estetskih intervencija, a zbog duge, plave kose i naglašenih atributa mnogi je likom upoređuju sa barbikom. Takođe, zbog atraktivnog izgleda i muža kojeg krije, pojedini komentarišu da je Milica sponzoruša, sa čime ona nije saglasna.

O tome je Milica za Telegraf JETSET pričala u odgovorima koje nam je dala putem video-poruka.

- Ispada da ljudi koji su bogati ne mogu biti voljeni. Imamo četvoro dece koji su kruna naše ljubavi, kruna našeg braka, odnosa, i to je nešto najlepše na svetu - rekla nam je Milica.

Influeserka nam je otkrila kakva je razlika između Srpkinja i Ruskinja, kada je odnos prema uškarcima u pitanju, kao i kako reaguje kada se njenom mužu očigledno udvara neka druga žena.

- Muž odreaguje, ja odreagujem, ako neko pretera. Što se tiče razlike između Ruskinja i Srpkinja, Rukinje su mnogo navalentnije ako im se neko dopadne - rekla je Milica i otkrila koji koliko pari cipela ima, kao i šta je najskuplji poklon od muža.


- Najjeftiniji poklon koji sam dobila od muža je žvaka, a najskuplji je sat. Cipele volim kao da sam stonoga, imam više od 50 pari cipela... - ispričala nam je ona.

Kompletan razgovor, kao i šta je Milica ispričala o Bikoviću i Zadruzi pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Influenserka postala poznata zbog guze sa celulitom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jelena

    4. oktobar 2020 | 23:36

    Da moguce je zaljubiti se u bogatog coveka! I pritom ziveti zivot kao iz bajke i biti voljen! Ne razumem, sta sad ako je neki muskarac bogat odmah se pomisli da ga voli samo zbog para?? Na ovoj zeni se vidi da je srecna i zadovoljna svojim zivotom... i muz joj je veoma lepo izgleda,imate na internetu njegove slike. I daj nam boze svima uspesnog coveka a ne neradnika koji mrzi ceo svet jer je nesposoban... i svako ima pravo da sa svojim telom radi sta hoce, pa taman se i cela izoperisala sta koga briga...aman vise..

  • Pakistanac

    4. oktobar 2020 | 17:20

    Je li decu rodila na usta?

  • Pista

    4. oktobar 2020 | 18:08

    Influenserka ,a da nam objasnite koje je to zanimanje I koja skola je potrebna da bi neko bio influenser.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA