≫ 

U 52. je dobila dete, a sad vodi tešku borbu: "Postali smo socijalni slučajevi, 7 meseci ne radim"

Život je nije uopšte mazio, ali, kako kaže, od kada je postala majka njen život je dobio neki potpuno drugačiji smisao

  • 17
Liljana Jakšić Ljiljana Jakšić, Printskrin: Youtube/ Emisija Premijera

Glumica Ljiljana Jakšić je u šestoj deceniji postala majka, i to samohrana, a sada se požalila na lošu finansijsku situaciju jer već sedam meseci ne može da radi zbog korona virusa.

Ona je posle nekoliko meseci obišla Skadarliju u kojoj je imala svoje nastupe, što su bili jedini prihodi koje je ona ostvarivala, a bez kojih je sad ostala.

- Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Neverovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane. Još uvek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti - započinje Ljiljana za emisiju "Premijera- Vikend specijal".

Popularna Salveta kaže da je dobila pomoć od države, ali da je zbog otkazanih nastupa postala "socijalni slučaj". No, uprkos svemu, nije upućivala apel za pomoć.

- Nisam upućivala apele, bilo je uplaćemo nekih 90 hiljada za prva tri meseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji - ispričala je glumica i pomenula ćerku Dariju, koja je ove godine postala školarac:

- Ona je sada pošla u školu. Ona je bila uzbuđena, ja sam bila uzbuđena. To je jedan od meni najsvečanijih momenata u životu. Prvi je kada su mi je doneli u porodilištu. Ja sam se jako radovala kada su rekli da kreću u klupe, ide svakodnevno u školu.

Kako je i sama isticala u više navrata, njen život se potpuno promenio od kada je postala majka, a svoje slobodno vreme potpuno posvećuje ćerki koja je postala centar njenog života.

Video: Trudna Jelisaveta Orašanin: Kolege su uvek pažljive prema meni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    14. septembar 2020 | 16:48

    I ja ne radim 3 godine, isto toliko sam na birou i nikom nista. Posto sam akademski gradjanin za neke poslove me odbijaju jer sam previse kvalifikovan, a za one bolje mi kazu da mi treba "podrska". I sta ja tu mogu, samo sto ja nisam poznata licnost da bi se moje reci videle negde.

  • Lola

    14. septembar 2020 | 16:00

    Teško je a to je neminovnost.Zivimo u nekom bunilu napeti sa strahom sta ce sutra biti.Ljiljana moraš tražiti neki drugi posao. SRECNO

  • Nina

    14. septembar 2020 | 16:20

    Nije jedina, s tom razlikom da se bavi javnim poslom i da ima priliku da je čuju kad kaže...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA