≫ 

Marija Šerifović zbog korone morala da otkaže 4. koncert, a sada otkriva velike novosti za publiku

- Nadam se da će ova treća "sreća" sa datumom značiti da ćemo sigurno moći uskoro da se družimo i pevamo - rekla je Marija

  • 4
Zvezde Granda Marija Šerifović/Foto: ATA Images

Regionalna muzička zvezda Marija Šerifović nakon letnjeg odmora nastavila je svoje poslovne aktivnosti, pa je tako publika gleda u novoj sezoni najgledanijeg muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a odnedavno uživa u komentarima koji pristižu na račun njenog novog iznenađenja koje je spremila za svoje "lutke".

- Koliko sam se brinula o tome da li ću uopšte moći da se bar na kratko odmorim, moram da priznam da sam i ovo leto uživala sa prijateljima, ali i da sam stigla da napravim predah od svih poslovnih aktivnosti i kolektivnog stresa, kao i stvari koje smo, nadam se, prevazišli - istakla je Marija.

Kreativnosti joj tokom ovih novih oklonosti nije nedostajalo, a podsećanja radi, Marija Šerifović je pre proglašenja pandemije korona virusa i uvođenja vanrednog stanja održala tri koncerta "Druga strana ploče Vol 2", u prepunoj sali centra "Sava", ali je četvrti usled kompletne situacije morala da odloži.

- Tu nikada nisam pravila kompromise. Jasne su mere i da je najvažnije da budemo odgovorni. Ne mogu da kažem da mi moja publika ne nedostaje, ali moramo se ponašati u skladu sa svim novim merama sa kojima smo se generalno svi prvi put sočili. S obzirom na to da je moj četvrti koncert  rasprodat i odložen, nadam se da će ova treća "sreća" sa datumom značiti da ćemo sigurno moći uskoro da se družimo, pevamo i sve ovo što nas je zateklo posmatramo kao prošlost u kojoj smo naučili mnogo - dodala je pevačica.

Iz beogradskog Sava centra poručuju da će koncerti koji su rasprodati pre pandemije kovida 19, biti održani pa će tako, četvrti koncert Marije Šerifović koji je planiran za 15. oktobar biti održan 14. decembra. Nema sumnje da se Marija raduje muzičkom susretu sa publikom, jer je pre nekoliko meseci bila prva domaća zvezda koja je održala koncert na Partizanovom stadionu bez publike, a koji je uživo emitovan putem muzičke platforme.

Video: Radiću brutalno i bez milosti: Marija oduševila novom frizurom na snimanju Zvezda Granda i poručila:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Chicago

    15. septembar 2020 | 19:29

    Ova Marija stalno prica kako zivi u USA i kako jedva ceka da ode za stalno, a u Srbiji zaradjuje na koncertima i zivi od istih. Samo ne znam ko bi je ovde slusao sem par stotina nasih

  • Ruja

    15. septembar 2020 | 20:38

    Ko ovu još sluša

  • Joooj

    15. septembar 2020 | 19:02

    Bolje da potraje korona..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA