≫ 

Ceca poslala jasnu poruku muškarcima kojima je tiha patnja: Jednu stvar ima da im poruči

- Ne treba mi mađioničar, ni čarobnjak, potreban mi je onaj ko može da probudi tu hemiju između nas - kaže folk zvezda

  • 12
Ceca Ražnatović Ceca Ražnatović, Foto: ATA Images

Folk zvezda Ceca Ražnatović (47) govorila je o muškarcima i o tome da li je startuju na društvenim mrežama, a iskreno je objasnila i kako treba da izgleda onaj koji bi nju osvojio.

Kaže, voli lepe pojave, ali prva sigurno nikome neće prići.

- Da se ne lažemo, jeste mi teško prići. Na primer, i da hoćete da mi priđete u restoranu, nema šanse da to neće svi videti. Ne znate ni kako ću ja reagovati. I tako dalje. Činjenica je to. Ne znam kako bih posavetovala te pripadnike jačeg pola. Ono što sigurno mogu da kažem - prva im prići neću - kaže Ceca i objašnjava da je pripadnici jačeg pola ne startuju na društvenim mrežama.

- Ako me muvaju, to je onda na nekim mojim fejk nalozima, što bi omladina rekla. To su verovatno onda neki nalozi koji nisu original Ceca. Na ovim mojim nalozima me niko ne muva, ostavljaju mi lepe komentare pune poštovanja, dive se, ali daleko je to od flertovanja - objasnila je folk zvezda.

Ceca je opisala i kako treba da izgleda muškarac koji može da je osvoji.

- “A onda si se ti pojavio kao da si magija”. Da budemo malo ozbiljni, ne treba mi mađioničar, ni čarobnjak, potreban mi je onaj ko može da probudi tu hemiju između nas. Kako će on izgledati, sada sa malo više životnog iskustva, mogu da kažem da pravila nema, ali ipak sam esteta te volim lepe pojave - rekla je Ceca Ražnatović za Blic.

Na pitanje kako to izgleda kada ona uđe u pun restoran, rekla je:

- Svi mi se dive u tajnosti, sami u sebi (smeh). Šalim se malo. Priđu ljudi da se upoznamo, fotografišemo, što je nešto sasvim normalno. Ako me pitate, što bi današnji klinici rekli, da li me neko muva - to se ne dešava.

"Zašto nisam pristala da snimim film"

- Svako ko se nudio da snimamo film ili ponudio saradnju, a pričamo o ozbiljnim stranim filmskim kućama, svi su imali svoje uslove. Ti uslovi su, između ostalog, imali obaveznu jednu stavku da njima dam biografiju koju će oni korigovati u određenim segmentima kako njima odgovara. To je ujedno bio početak i kraj, odnosno razlog zašto se nikada nismo dogovorili. Jednostavno, da bih snimila film-seriju, a da bude sve istinito, očigledno bih morala da ga sama finansiram. Trenutno niti imam takvih afiniteta, niti finansija - rekla je Ceca.

Video: Ceca zgodnica prava: Pevačica nikad boje nije izgledala

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DaDa

    16. septembar 2020 | 13:52

    Ima veliku glavu sprem nejenom telu, nogice kao cackalice , i prevelike grudi ( silikone) na njenu citavu proporciju tela . Na kraju krajeva ,nista sto bi me privuklo da kazem da je privlacna . Savako ima svoje misljenje ,i tako treba da bude . Zato svako trazi sta se njemu licno svidja ,a ovo definitivno nije moj slucaj .

  • Milan

    16. septembar 2020 | 11:18

    Još uvek je san mnogih 😍

  • Jana

    16. septembar 2020 | 14:43

    Ceca bila nekad lepa. Sada više ne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA