≫ 

Sloba se oglasio nakon priče da ga je devojka Jelena fizički napala zbog Kijine izjave

- Jelena nije sklona pravljenju scena - poručuje Radanović

  • 82
Sloba Radanović more Sloba Radanović, Foto: Nikola Tomić

Sloba Radanović oglasio se nakon navoda da ga je devojka Jelena Đuričanin fizički napala na plaži u Budvi, zato što nije želeo da reaguje na izjavu njegove bivše.

Reč je o izjavi Kije Kockar da bi joj se on vratio, samo da ona to želi.

- Sve je izmišljeno, od početka do kraja. Jelena nije sklona pravljenju scena, niti su ikada bilo kakvi naslovi i izjave uspeli da je i malo poremete, zbog čega sam srećan - kaže Sloba.

Podsetimo, Kija je nedavno, u emisiji Magazin In, Slobu nazvala i idiotom, rekavši da joj navodno duguje novac.

- Ja imam svoju imperiju, tako da mi je bilo lako da se rastanem. Štaviše, meni je dugovao pare i još neke stvari mi još uvek duguje - rekla je Kija i nastavila:

- Udala sam se za idiota... Ja sad na to gledam više kao na neku vezu, eto, koja je bila. Iz svega sam izvukla samo slomljeno srce i to je to, sve ostalo me ne zanima, da ja čuvam muža... On treba sam da se čuva! Ne bih nikom pretila, nisam nikada pretila ljubavnicama, niti bih to radila, niti ima vajde. Jednostavno, loš izbor - udala sam se za jako teškog paćenika, to je loš izbor i to je to. Iz ove perspektive, nije on mene prevario, on je prevario samog sebe.

- Na stranu taj idiot, sa kojim sam imala posla, ja u mom braku, ne mogu da grešim dušu, nisam imala ograničenja nikakva, niti je on imao. Videla sam da su prevarene i žene koje su i te kako požrtvovane, kod kuće su, sve, pa onda on juri vrcave, a imate muškarce koji su oženjeni tim vrcavim ženama koje su dominantne, a onda juri negde da se dokaže jer ima komplekse od te žene - navela je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojan

    16. septembar 2020 | 16:21

    Najsmešnije je što ovaj misli da je nešto uspeo vezom sa ovom ženom?

  • Dragana

    16. septembar 2020 | 16:27

    Ovaj je cuven po iskrenosti jos iz Z1 i nikad ne laze. Sve mu verujem

  • Ojoooj

    16. septembar 2020 | 16:28

    Kad se udruže i mališani, drš se Slobiceee...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA