Smršala je 20 kg i posle 15 godina opet nosi bele pantalone: "Sada se vidi da smo Edita i ja sestre"

- Milim da ne može stalno da bude kiša, mora nekad i sunece, tako da sam jako srećna i zadovoljna, neka tako i ostane - rekla je Indi

  • 19

Pevačica Indira Aradinović Indi (34) mučila se dugo sa viškom kilograma, pa je početkom marta 2020. godine imala operaciju smanjenja želuca nakon čega se njeno zdravstveno stanje iskomplikovalo, pa je Indi mesec dana provela u bolnici, ali se srećom sve dobro završilo. 

Indi je izgubila 20 kilograma i ponosno pokazuje svoj izgled u belim pantalonama koje zbog viška nije nosila, kako nam je rekla, petnaest godina. Konstatovali smo da pevačica nakon mršavljenja liči na svoju sestru Editu Aradinović, sa čime je i ona saglasna.

- Smršala sam 20 kilograma. Definitivno su se kockice poklopile, došlo je neko bolje vreme za mene. Mislim da ne može stalno da bude kiša, mora nekad i sunece, tako da sam jako srećna i zadovoljna, neka tako i ostane - reekla je Indi.

- Sada ponosno mogu da nosim bele pantalone, a nisam mogla jedno 15 godina. Sada sam srećna što mogu ponovo u belo da se obučem, a da ne izgledam deblje - ispričala je pevačica i potvrdila našu kionstataciju da sada liči na sestru Editu Aradinović, koja važi za jednu od najzgodnijih pevačica.

- Vratila sam svoj prvobitni izraz lica, ovo je moja priroda, sitne sam građe, kao i svi što znate, Edita je još sitnije. Sad se tek vidi da ličimo i da smo sestre - rekla je Indi koja više ne namerava da gubi kilograme, ali naporno vežba u teretani kako bi se zategla.

- Taman posla da mršavim još, sad samo radimo na mišićima; zatezanje, oblikovanje; da dobijem čak i negde tonus i masu gde fali, gde je nestalo zbog gubitka kilograma... U struku je veličina "s", a dole nosim "m". Sad sam ona Indi sa početka karijere - ispričala je.

Pevačica je nedavno imala incident sa policijom, kada su je zaustavili jer nije vezala pojas, a zbog situacije koja je tada nastala dobila je tri kazne i pet prijava.

- Vozila sam bez pojasa, jer imam mučnine i ne mogu da se vežem, a policajac to nije mogao da shvati. Bila sam malo u žurbi, ostavila sam mu dokumenta na licu mesta i kasnije se vratila po tri kazne i pet prijava i sve to regularno platila. Kazne su bile dovoljne da mi pokvare dan - zaključila je Indi.

Kompletan razgovor sa Indi pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Indi se prepolovila, drugarica je ne prepoznaje: To sve tako sjajno i bajno izgleda, ali...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • novi beograd

    18. septembar 2020 | 19:49

    Dokle ce te nas peglati ovom albankm?,, pa dosta nam je smaranja sa djogajima pa sad i ova..

  • Joj

    18. septembar 2020 | 18:06

    Od ovako važnih vesti nemaš šta pametno pročitati!!! Pa koga bre briga za ove komlekašice?! I totalno nebitne osobe?!

  • 1111

    18. septembar 2020 | 19:45

    Iskreno? Meni je privlachnija sa 20kila plus.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA