Kaća Grujić o vezi sa Gobeljićem i poznavanju fudbala: Razumem se, od malih nogu navijam za Zvezdu!

Pevačica i fudbaler Crvene zvezde nekoliko mjeseci uživauju u ljubavnoj romansi

  • 16

Pevačica Katarina Grujić i fudbaler Mako Gobeljić već nekoliko meseci su u emotivnoj vezi, a mlada zvezda ističe da je ljubav za nju pokretač svega, da se primetno promenila na bolje.

- Ljubav je pokretač svega, pa tako i mene. Naravno da sam srećna, naravno da sijam, tako mi drugi ljudi kažu. Volim nekako da mi i drugi udele kompliment, da primete da sam se promenila, nekako - rekla nam je Katarina.

Grujićeva je bila na snimanju emsije baš kada je njen dečko imao bitnu utakmicu na Kipru, 16. septebra, koju je Crvena zvezda izubila od Omonije nakon izvođenja penala.

- Mislila sam da emisija traje dva sata, da će se završiti do pet i da ću uspeti da sednem u auto da gledam prenos utakmice uživo. Ali, nažalost, emisija će trajati do sedam. Ne znam kako ću, jer bitne utakmice ne bi trebalo da se propuste, ispoštujem svaki put, pogotovu ovu današnju. Mislim da ću krišom od voditelja da gledam - ispričala nam je pevačica na dan kada je Zvezda igrala.

Grujićeva ističe da se razume u fudbal, koji je gledala sa ocem, ali je istakla i da tokom veze sa Gobeljićem još uvek uči o najpopularnijem sportu na svetu.

- Naravno da se razumem u fudbal i polako učim. Sa tatom sam gledala utakmice, ali on navija za dugi tim, dok je od malih nogu navijam za Crvenu zvezdu - zaključila je Kaća.

Video: Kaća Grujić na nastupu dobila veliki buket cveća: Zna se i kod koga

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oooo

    19. septembar 2020 | 11:01

    Rekao bih da se razume od fudbala najviše u fudbalere..

  • neva

    19. septembar 2020 | 10:27

    Do sledece godina u ovo vreme Kaca vec promenila cetiri verenika i coveka svog zivota. Gobeljic je verenik meseca Septembra.

  • Sasa

    19. septembar 2020 | 10:39

    Nemoj samo da te on uci o fudbalu, bolje sa njim o cveću pričaj. On jedino sto zna je da posavrne šorc i da trci uz liniju a da i sam nije svestan zašto trči.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA