"7 dana se sa njima nisam čula": Tanja pričala o deci, osula paljbu po svekrvi, pomenula suđenje

- Pravda je spora, ali dostižna, uskraćena sam za to, deca nemaju telefone, ma koliko sam se trudila i govorila da im se nabave - rekla je Tanja

  • 7
Tanja Savić Tanja Savić Foto: ATA Images

Pevačica Tanja Savić je u lajv uključenju na Instagramu pričala kako svoju decu nije čula 7 dana. Zvezda Granda je osula paljbu i po svojoj svekrvi i tvrdi da majka njenog muža Dušana loše priča o njoj.

- Trenutno sam u Smederevu, smirena sam, tiha sam, opametila sam se posle svega. Nemoguće je zvati, kada vas deda i baba blokiraju, deca ne znaju šta se dešava. Ko zna šta deci pričaju. Nisam ih čula sedam dana. Nisam zaslužila, a kada ste dobri i naivni tako je. Pravda je spora, ali dostižna, uskraćena sam za to, deca nemaju telefone, ma koliko sam se trudila i govorila da im se nabave - rekla je Tanja i nastavila:

- Postupak je u toku, samo se čeka datum za suđenje. Oni nemaju druga oružja, osim da brane deci da me vide. Baba je zla žena, puna zlobe i pakosti, gledala sam je kako ostaje sama kada mi odemo iz Australije, toliko puta sam plakala kada smo išli za Srbiju. Ta žena nema osećanja, čim je zabranila unucima da pričanju s majkom. Da li se otac pita kako je deci? Oni pate za majkom, sedam dana se sa njima nisam čula. Mogu da zamislim šta sve slušaju. Kulturna sam i odgojena, a vidite ko sve hoda ovom zemljom? To su manipulatori, meni je jako žao, bojim se da moja deca ne postanu takvi dečaci, da maltretiraju svoje žene - navela je pevačica.

- Opraštala sam, govorila da više neću to da radim, evo ljudi me slušaju šta pričam. Onda se zapitate koliko živaca imate da sve trpite, a neko manipuliše vašim osećanjima... Bog je veliki, za sve ima pravde. Bila sam toliko zaljubljena i volela sam, ali ovo je baš pakao. Baba je pričala po selu da sam se ja odrekla dece, u životu to ne bih uradila, svi znaju koliko sam vezana, pa i oni. Žao mi je što moraju da slušaju glupe stvari koje su daleko od istine. Let mi je tek krajem oktobra, a i to možda otkažu, jako je teško zbog korone. Bilo bi lepo da se moj glas čuje i do Australije. Baba i tata su isti, pa nije ni čudo što je tata takav, kada je tako odgajan. Ja sam se vraćala, žene nemojte to da radite, zbog čega? Da vam neko zabije nož u leđa? Zvala sam školu, pričala sam sa direktorkom koja je rekla: "Da, da, ja ću motriti na njih." Prevela sam 300 papira, nisam imala ni venčani list. Žene u Australjii treba da naprave miting ispred njegove kuće i napišu: "Vratite Tanji decu!" Ima vas puno na svetu... Meni je svekrva govorila da sam ružna žena i loša majka - navela je pevačica.

Video: Tanja Savić u Beču srela ženu od sultana: Zapazila sam lepu devojku kako izlazi iz radnje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. septembar 2020 | 20:30

    Ja cu demantovati tvoju svekrvu da si ruzna,TI SI PRAVA LEPOTICA TANJA

  • majka

    18. septembar 2020 | 21:37

    ti si zenooo toliko bez mozga,neka ti se deca i vrate super zbog tebe,al opet ce ta tvoja procena i pamet da ih dovedu do ko zna cega.Kako nisi mogla da vidis kakav je i sa prvim detetom pa mu rodis i drugog,bozeee!!!I onda treba da se sazaljevaju takve zene bez mozga ikakvog i eto volela sam,pa ko nije?!Eto zene pamet u glavu i nsrkomanima i ostalim problematicnim likovima ne radjate decu!!!!!!!

  • F

    19. septembar 2020 | 06:06

    Tanja dosadna si vise sa svojim izjavama.Glumis kako ti je tesko a putujes I uzivas po kaficima sa kolegama I selfies sa zenom ode sultana. Jedna majka koja pati za svojom decom ne raditi to nego gleda kako ce dobiti svoju decu ako joj je zaista stalo do njih.A ti si izgleda naucila da deca nisu kraj tebe I zato ti je I sve jedno.Ne boris se na take nacin na koja bi prava majka kojoj je stalo do svoje dece.Delujes jako hladno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA